90min

Kia UEL Final Digital Sweepstakes 2020 OFFICIELLE REGLER

Kia UEL Final Digital Sweepstakes 2020

OFFICIELLE REGLER

For at deltage i Sweeptakers skal du acceptere og overholde disse officielle regler.

KØB ER IKKE NØDVENDIGT FOR AT DELTAGE ELLER VINDE. ENHVER FORM FOR KØB ELLER BETALING VIL IKKE ØGE DINE CHANCER FOR AT VINDE.

SWEEPSTAKES ER ÅBEN FOR LOVLIGE BEBOERE I Storbritannien, Spanien, TYSKLAND, DANMARK, UKRAINE (MED UNDTAGELSE AF LOVLIGE BEBORE I DEN AUTONOMISKE REPUBLIK  KRIM, BYEN SEVASTOPOL SAMT DE BESATTE TERRETORIER I REGIONERNE DONETSK OG LUHANSK I UKRAINE ), Østrig og GRÆKENLAND, SOM ER JURIDISK MYNDIGE OG MINDST atten (18) år gamle eller har den alder, hvor man er myndig I SIT EGET LAND/PROVINS/STAT PÅ TIDSPUNKTET FOR INDSKRIVELSEN. UGYLDIG ANDRE STEDER OG HVOR DET ER FORBUDT ELLER INDSKRÆNKET VED LOV. DU SKAL HAVE ADGANG TIL INTERNETTET, EN INSTAGRA-KONTO OG EN GYLDIG E-MAIL-ADRESSE FOR AT KUNNE DELTAGE OG VÆRE FLYDENDE I ENGELSK.

FORELØBIG INFORMATION: Kia UEL Final Digital Sweepstakes 2020 (“Sweepstakes”) begynder d. [3. august 2020 kl. 17:00:00] Greenwich Mean Time (“GMT”) og slutter d. [10. august 2020 kl 18:59:59 GMT] (“Sweepstakes perioden”). Deltagerne deltager ved at indsende et foto- / videofeedindlæg ("Post") til Instagram, der viser dem bakke deres hold lidenskabeligt op, med en billedtekst, der beskriver, hvad de gør før en kamp, der får dem til at blive opladet med lidenskab og spænding for at se deres hold spille sammen med Sweepstakes hashtagget ("Sweepstakes Hashtag”) et af det hold-hashtags (“Team Hashtag”) der er oplistet herunder (1) af følgende hold, der deltager i UEFA Europa League-runden 2019-20 (“Turnering”): Manchester United, LASK, København, Istanbul Basaksehir, Wolverhampton Wanderers, Olympiacos, Leverkusen, Rangers, Shakhtar Donetsk, Wolfsburg, Basel, Eintracht Frankfurt, Sevilla, Roma, Internazionale Milano og Getafe. Der vil være en (1) semifinalistvinder valgt blandt deltagere ved hjælp af den tilsvarende Team Hashtag for holdene, der går videre til semifinaler i turneringen for i alt fire (4) semifinalistvindere. To (2) vindere af hovedpræmien bestemmes derefter af resultatet af turneringens semifinalekampe. 

1. Sponsor: Kia Motors Corporation (KOREA), 12, Heolleung-ro, Seocho-gu, Seoul 06797, South Korea (“Sponsor”).

2. Administrator: CSM Sports and Entertainment, Inc., 440 9th Avenue, 17th Floor, New York, NY 10001 USA (“Administrator”).

3. Kvalifikation: Sweeptakes er kun åben for lovlige beboere i Storbritannien, Spanien, Tyskland, Danmark, Ukraine (med undtagelse af lovlige beborere i den Autonomiske Republik Krim, Byen Sevastopol samt de besatte territorier i regionerne Donetsk og Luhansk i Ukraine), Østrig og Grækenland, som er fuldt juridisk myndige og mindst atten (18) år gamle eller har den alder, hvor man er myndig i deres eget land/provins/stat på tidspunktet for indskrivelsen. Ugyldig andre steder og hvor det er forbudt eller indskrænket ved lov. Alle personer (herunder men ikke begrænset til medarbejdere, konsulenter, uafhængige entreprenører og praktikanter), der inden for de seneste seks måneder har udført tjenester for sponsor, administrator, Sportority UK og dets datterselskaber  d/b/a Minute Media (“Minute Media”), enhver organisation, der er ansvarlig for at sponsorere, opfylde, administrere, reklamere for eller fremme Sweeptakes eller leverer præmierne og/eller deres respektive moderselskab, datterselskab, tilknyttede og efterfølgende virksomheder og deres nærmeste familie, samt medlemmer af deres husstand, er ikke berettiget til at deltage eller vinde præmien. "Nærmeste familiemedlemmer” betyder forældre, stedforældre, børn, stedbørn, søskende, stedsøskende, eller ægtefæller, uanset hvor de er bosat. "Medlemmer af husstanden" betyder mennesker der har samme bopæl i mindst tre måneder om året, uanset om de er i familie eller ej. Deltagerne skal være tilstrækkeligt flydende i engelsk til at tilfredsstille sponsor, administrator og Minute Media.  Mulige vindere kan afkræves at fremlægge bevis for alder, lovligt ophold og evnen til at tale flydende engelsk gennem et telefonopkald med administratoren på tidspunktet for vinderbekræftelsen på anmodning inden uddeling af præmien.

4. Sweepstakes Tidsplan: Sweepstakes begynder kl. eller omkring kl. 17:00:00 Greenwich Mean Time (“GMT”) d. 3. august 2020 og slutter kl 18:59:59 GMT d. 10 august, 2020 (“Sweepstakes Perioden”). VIGTIG MEDDELELSE TIL DELTAGERE: ALLE DE TIDER, DER ER OPFØRT I RESTEN AF REGLERNE ER I GREENWICH MEAN TIME. DELTAGERNE ER SELV ANSVARLIGE FOR AT BESTEMME DEN TILSVARENDE TIDSZONE I DERES RESPEKTIVE JURISDIKTIONER. Administratorens computer er det officielle ur for Sweeptakers.

5. Hvordan deltager man: 

I løbet af Sweepstakes perioden:

1. Indsæt et foto eller en video til dit feed på Instagram, hvor du lidenskabeligt bakker dit hold op

2. Beskriv i billedteksten, hvad du gør før en kamp, der får dig til at blive ladet op med passion og spænding for at se dit hold spille.

3. Medtag ‘Sweepstakes Hashtag’ og et ‘Team Hashtag’:

Sweepstakes Hashtag:

#ChargeUpFor

Team Hashtags:

Manchester United – #ManchesterUnited

LASK – #LASK

FC Copenhagen – #FCK

Istanbul Basaksehir – #Basaksehir

Wolverhampton Wanderers – #Wolves

Olympiacos – #Olympiacos

Leverkusen – #Leverkusen

Rangers – #Rangers

Shakhtar Donetsk – #ShakhtarDonetsk

Wolfsburg – #Wolfsburg

Basel – #Basel

Eintracht Frankfurt – #Eintracht

Sevilla – #Sevilla

Roma – #Roma

Internazional Milano – #InterMilano

Getafe – #Getafe

Alle Indskrivninger: Du skal medtage en beskrivelse i billedteksten med dit indlæg (billedteksten skal være på engelsk), dette er et krav. Kun et(1) Team Hastag kan bruges pr. indlæg.  Indlæg, der indeholder flere Team Hashtags, diskvalificeres.

VED AT INDSENDE ET INDLÆG SAMMEN MED EN BILLEDTEKST, SWEEPSTAKES HASHTAG OG ET TEAMHASHTAG, ANGIVER DU SAMTIDIG AT DU HAR LÆST OG FULDT UD ACCEPTERER DISSE OFFICIELLE OG GIVER DIT SAMTYKKE TIL BEHANDLINGEN AF DINE PERSONLIGE DATA SOM BESKREVET I DISSE OFFICIELLE REGLER. INDSEND IKKE ET INDLÆG UDEN FØRST AT HAVE GENNEMLÆST DISSE OFFICIELLE REGLER. 

Disse officielle regler og eventuelle ændringer til dem vil blive offentliggjort online på www.90min.com

Indsendte fotos/videoer og billedtekster sammen med Sweepstakes Hashtag og en Team Hashtag vil udgøre din indtræden i denne konkurrence (hvert, et "indlæg"); du som den person, der har indsendt et indlæg, er derfor "deltageren."

Delvise eller ufuldstændige/stykkevise indlæg (dvs. indsendelse af et foto / video, der viser jubel over dit team uden at medtage Sweepstakes Hashtag eller et Team Hashtag) ACCEPTERES IKKE.

Indlægget skal være det deltagerens originale værk (KOPIER IKKE ANDRES ARBEJDE, HVERKEN HELT ELLER DELVIST, HERUNDER MEN IKKE BEGRÆNSET TIL AT GENGIVE ANDRE PERSONERS FOTO / VIDEO). DU SKAL I MODSAT FALD OVERHOLDE NEDENSTÅENDE RETNINGSLINJER FOR INDHOLD OG ANDRE VILKÅR HERUNDER. Hvis der vises andre mennesker på billedet / videoen, skal deltageren have hver persons skriftlige samtykke til at bruge og offentliggøre hans / hendes billede i konkurrencerne før indlægget indsendes (og hvis sådanne mennesker er mindreårige - dvs. ikke myndige i sådanne mindreåriges bopælsjurisdiktion, kræves der skriftligt samtykke fra deres forælder eller værge). Hvis deltageren ikke er fotografen/videografen, skal deltageren have fotografens/videografens skriftligte samtykke til at bruge og offentliggøre fotografien/ ideoen inden indsendelse af indlægget (og hvis denne person er mindreårig, skriftligt samtykke fra deres forælder eller værge). Oplysninger skal overholde disse officielle regler i alle henseender, herunder uden begrænsning, nedenstående retningslinjer for indhold.

For at være berettiget til deltagelse i Sweeptakes, skal indlæggene være overensstemmelse med formatet og de andre krav, der er angivet på Instagram.

Der er en begrænsning på to (2) samlede indlæg pr. person i Sweepstakeperioden med forbehold for følgende: (a) hvert indlæg skal bestå af et originalt foto / video oprettet af deltageren, der indeholder Sweepstakes Hashtag og et Team Hashtag; og (b) hvert indlæg skal indsendes separat og i overensstemmelse med disse officielle regler. Yderligere indskrivninger accepteres ikke.

Du må kun anvende (1) Instagram-konto til at deltage i Sweepstakes. Alle Instagram-indlæg skal overholde de gældende politikker på Instagram, der er tilgængelige på www.instagram.com.

Retningslinjer for Indhold:

Ud over at overholde alle andre krav i disse officielle regler og på Instagram, hvor du kan indsende dit indlæg, skal hvert indlæg overholde følgende retningslinjer ("Retningslinjer for Indhold"). Ethvert indlæg, som sponsor eller administrator, og Minute Media efter deres rimelige skøn vurderer, er i strid med retningslinjerne for Indhold, kan diskvalificeres. 

Hvert indlæg må ikke:

 • Overskride et (1) minut i længden, hvis det er et videoindlæg.
 • Medtage dit navn, e-mail-adresse, telefonnummer eller din hjemmeadresse i selve indlægget; Hvis indlægget indeholder sådanne personlige data, er det udelukkende dit ansvar at fjerne alle sådanne personlige data fra indlægget, før det indsendes til din Instagram-konto.
 • Indeholde indhold, billeder eller materiale, der overtræder eller krænker en tredjeparts rettigheder af enhver art, herunder uden begrænsning, tredjeparts privatliv, reklame, virksomhedshemmeligheder eller intellektuel ejendomsret, herunder tredjeparts registrerede og fællesretlige ophavsret og varemærker; 
 • Nedgøre Sponsor, Administrator, deltagende hold i turneringen, enhver anden person eller enhed tilknyttet konkurrencer eller produkter, tjenester eller enheder, der er konkurrende med noget af det foregående;
 • Indeholde mærkenavne, varemærker eller logoer fra tredjepart, bortset fra dem, der ejes af eller er licenseret af Sponsor, under forudsætning af, at indlægget opfylder alle andre krav i disse officielle regler (herunder disse retningslinjer for indhold) og af Instagram; Deltageren har en begrænset, ikke-eksklusiv, tilbagekaldelig licens til kun at bruge Sponsors og deltagende holds varemærker udelukkende og kun for at inkorporere dem i hans / hendes indlæg, der er indsendt i denne Sweeptakes;
 • Indeholde indhold, billeder, illustrationer eller andre kreative elementer, der ikke er oprettet af og originale værk af deltageren;
 • Indeholde billeder eller andet materiale, der er vildledende, upassende, usømmelig, uanstændig, hadefuld, fornærmende, torturerende, ærekrænkende, fortalende eller injurierende (herunder nøgenhed eller upassende indtagelse af alkohol); 
 • Indeholde indhold, billeder eller andet materiale, der reflekterer, går ind for eller fremmer fanatisme, racisme, had, skade, udnyttelse af eller mod enhver klasse, gruppe eller individ eller diskrimination baseret på race, køn, religion, nationalitet, handicap, seksuel orientering , eller alder, eller handlinger eller aktiviteter, der er begrænsede, forbudte, illegale eller ulovlige (herunder uden begrænsning forbrug af kontrollerede stoffer); 
 • Indeholde indhold, billeder eller andet materiale, der er ulovligt eller i strid med gældende føderale eller statslige love eller forskrifter; eller
 • Har tidligere været anvendt i en reklamekampagne af enhver art eller offentliggjort, udsendt, udstillet eller vist offentligt til kommerciel brug på enhver måde og i enhver form eller medier.
 • Medtag musik, medmindre det er blevet godkendt til dette brug, og/eller det er en original sang udført af Deltageren.

Ud over ovenstående må indlægget ikke:

 • Indeholde eksekverbar programmering af enhver art, herunder uden begrænsning, vira, worms, trojanske heste, spyware, malware, tidsbomber, Easter eggs, cancel bots eller enhver form for ondsindet eller godartet computerprogrammering overhovedet; eller
 • Indeholde krypteret indhold af nogen art, herunder uden begrænsning, kodede meddelelser.

Hvis et indlag ikke kan åbnes, ses og/eller tilgås af sponsor eller administrator af en eller anden grund uanset deres kontrol, skal dette indlæg diskvalificeres uden fejl eller ansvar over for de frigivne parter, som defineret nedenfor.

Sponsor giver hver kvalificeret deltager en begrænset, ikke-overførbar, ikke-eksklusiv, ikke-underlicensierbar, tilbagekaldelig ret til at bruge sine ophavsretligt beskyttede materialer og varemærker udelukkende til formål og begrænset til at inkludere dem i de indlæg, der er indsendt i Sweeptakes; sådan ret og licens udløber automatisk uden yderligere handling fra nogen part ved udløbet af Sweeptakesperioden, medmindre sponsor udtrykkeligt udvider denne ret skriftligt efter eget skøn Enhver anden brug af Sponsors og / eller dets licensgiveres ophavsretligt beskyttede materialer eller varemærker vil være en krænkelse af Sponsors eller dens gældende licensgiveres intellektuelle ejendomsrettigheder. Sponsors eller copyright-beskyttede materialer og varemærker kan ikke ændres, tilpasses eller redigeres af deltageren andet end ændringer på grund af teknologiske begrænsninger eller funktionsfejl.

Deltageren forstår og er enig i, at Sponsor har bred adgang til ideer, historier og andet litterært, kunstnerisk og kreativt materiale, der er indsendt fra eksterne kilder eller udviklet af sine egne medarbejdere og agenter (samlet “Sponsorkreativ”); sådan sponsorkreativ kan ligne (eller endda være identiske med) de indlæg, der er oprettet og formidlet af deltageren; Med hensyn til eventuelle krav fra deltageren i forbindelse med deres indlæg, har sponsor ikke noget ansvar over for deltageren eller tredjepart med hensyn til eller i forbindelse med udvikling, brug, salg og / eller kommerciel udnyttelse af hele eller dele af sponsorkreativ af sponsor og / eller deres udpegede og licenshavere, hvis alt ansvar, eventuelt, deltageren afgiver herved udtrykkeligt og uigenkaldeligt , frigivelse og udledninger. Deltageren forstår og accepterer endvidere, at sponsor og administrator ikke skal have nogen fortrolig pligt eller fortrolighedspligt vedrørende hans / hendes indlæg. 

ALLE INDLÆG REPRÆSENTERER UDELUKKENDE SYNSPUNKTER/UDTALELSER FRA DEN ENKELTE DELTAGER OG SKAL IKKE PÅ NOGEN MÅDE REFLEKTERE SYNSPUNKTER/UDTALELSER FRA SPONSOR.  

Brug af automatiserede / programmerede / robot- midler til deltagelse er forbudt, og indlæg, der er udfyldt eller indsendt ved hjælp af sådanne ulovlige midler, annulleres, og den relevante deltager kan diskvalificeres fra konkurrencen. Sponsor, Minute Media og Administrator er ikke ansvarlige for sene, mistede, ufuldstændige, beskadigede, utilgængelige, forvirrede eller fejlagtige registreringsoplysninger eller for videoer, der ikke er uploadet på grund af teknologisk / programmeringsmæssig / elektronisk fejl, funktionsfejl eller fejl eller af anden grund. 

Garantier og repræsentationer for deltagere

Ved at indsende et indlæg giver deltageren tilladelse til og garanterer og repræsenterer, at han / hun har opnået alle rettigheder, herunder fotograf- / videografrettigheder, hvis de tilhøreren anden end deltageren selv, der er nødvendige for at give sådan tilladelse, til sponsor og Minut Media og herved tildele hver både sponsorer og Minute Media en royalty-fri, overførbar ikke-eksklusiv licens til at offentliggøre deltagerens indlæg, navn, stemme, lighed og alle andre oplysninger om deltageren indeholdt i indlægget på Internettet og til ellers at bruge, gengive, tilpasse, ændre, udsende, ændre eller ændre og kommunikere til offentligheden og få dem til at blive set og / eller hørt i offentlighedsdeltagerens post og navne, stemmer, billeder, fotografier og ligheder deri uden kompensation i overensstemmelse med kravene i denne konkurrence og reklamen , forfremmelse og reklame for konkurrencer, i løbet af ophavsretten og ellers som angivet i disse officielle regler (som udelukkende er bestemt af sponsor).  

LOKALE LOVGIVNINGER BESKYTTER FORFATTERE OG BEGRÆNSER MULIGHEDEN FOR AT GIVE AFKALD PÅ MORALSKE RETTIGHEDER.

Bortset fra hvis deltageren er bosiddende i en jurisdiktion, hvor moralske rettigheder ikke kan frafaldes i henhold til gældende ophavsret, frastår deltager enhver "Moral Right of Authors" (Droit Moral) i indlægget til fordel for sponsoren. Deltageren anmoder herved om, og sponsoren accepterer hermed ikke at angive deltagers navn på det foto/ den video / det kvalificerende indlæg og andre genstande, såsom foto / video / kvalificeret indlæg kan medtages, medmindre andet er aftalt skriftligt mellem sponsoren og deltageren , bortset fra i de tilfælde, hvor en sådan angivelse er lovmæssigt krævet eller påkrævet af den kompetente myndighed eller er et spørgsmål om praktisk nødvendighed som fastlagt af sponsoren efter eget skøn. Hvor det er relevant, accepterer deltageren, at enhver ændring, anvendelse, ændring eller redigering af foto / video / kvalificerende indlæg ikke betragtes som en krænkelse af hendes / hans moralske rettigheder Deltageren accepterer yderligere, på sponsors anmodning og uden kompensation, at underskrive alle nødvendige og passende dokumenter for at gennemføre, perfektionere eller registrere det forudgående tildeling af licensrettigheder og samtykke til moralske rettigheder og (om nødvendigt) skaffe underskrifter fra tredjepart Deltageren anerkender endvidere udtrykkeligt, at Sponsor ikke skylder ham / hende en tillidspligt (eller fortrolig pligt eller lignende) med hensyn til hans / hendes indlæg. 

6. Dit privatliv:

Hvilke personlige data indsamles - Personlige data om deltagere, der vil blive behandlet i løbet af denne Sweepstakes, inkluderer Instagram-brugernavn, navn, telefonnummer og e-mail-adresse, som er indsamlet via posten og e-mailen i løbet af præmieperioden, og enhver anden information, som du frivilligt giver eller deler i forbindelse med denne Sweepstakes. 

Juridisk grundlag for behandling af dine personlige data - Disse oplysninger vil blive brugt på det juridiske grundlag af sponsoren, der forfølger sine legitime forretningsinteresser i henhold til artikel 6, litra f), i den generelle databeskyttelsesforordning (“GDPR”), nemlig markedsføring af dets brand og dets sponsorering af UEFA Europa 2019-20 Liga eller (hvis angivet) på det lovlige grundlag af dit samtykke i henhold til artikel 6, litra a), i GDPR. 

PFormål med indsamlingen – Kun de personlige data, der er nødvendige for at gennemføre Sweepstakes som beskrevet i disse officielle regler, indsamles, herunder for at kontakte potentielle vindere og tildele præmierne. Bemærk venligst at hvis du ikke giver disse oplysninger, vil du ikke være i stand til at deltage i Sweepstakes og / eller modtage præmien. 

Dine rettigheder - I henhold til gældende lovgivning om beskyttelse af personlige oplysninger og databeskyttelse, herunder, men ikke begrænset til, GDPR, har du forskellige rettigheder, herunder retten til at modtage bekræftelse af, hvorvidt personoplysninger, der vedrører dig, behandles eller ikke og til at få adgang til nævnte personlige data; retten til rettelse af sådanne personoplysninger retten til at modtage en kopi af personlige data, som du direkte frivilligt indgav i et struktureret, ofte brugt og maskinlæsbart format; og retten til sletning af dine personlige data. Du har også ret til at gøre indsigelse mod dataindsamlingen under visse omstændigheder. Endvidere har du ret til at indgive en klage til den relevante tilsynsmyndighed, og hvor behandlingen af dine personlige data er baseret på samtykke, har du ret til at trække dit samtykke tilbage til enhver tid, som du kan gøre ved hjælp af adressen eller e-mail-adressen angivet nedenfor under “Kontaktoplysninger”. Dette vil dog ikke påvirke lovligheden af enhver behandling, der udføres på grundlag af dit samtykke, inden det trækkes tilbage.

Modtagere af personlige data - Modtagerne af dine personlige data, eller en del af dem, kan være en eller flere af følgende: Sponsor, Innocean Worldwide Inc., administrator og Minute Media.

Overførsel af personoplysninger uden for EU / EØS - Nogle datamodtagere kan være placeret uden for EU / EØS. I sådanne tilfælde vil dine personlige data kun blive overført til de lande, der er godkendt af Europakommissionen til at have et tilstrækkeligt databeskyttelsesniveau, eller hvor der er indgået juridiske aftaler, der sikrer et tilstrækkeligt databeskyttelsesniveau.

Opbevaring - Dine personlige data vil blive opbevaret så længe det er nødvendigt for at gøre det muligt gennemføre Sweepstakes og om nødvendigt for at overholde vores juridiske forpligtelser, løse tvister og håndhæve vores politikker. Opbevaringsperioder vil blive fastlagt under hensyntagen til den type information, der indsamles, og det formål, som de indsamles til, under hensyntagen til kravene, der gælder for situationen, og behovet for at ødelægge forældede, ubrugte personoplysninger på et hurtigst muligt tidspunkt.

Kontaktdetaljer - For at udøve dine rettigheder i henhold til gældende databeskyttelses- og privatlivslovgivning i forbindelse med denne konkurrence kan du skrive til: CSM Sports and Entertainment, Inc., 440 9th Avenue, 17th Floor, New York, NY 10001, USA or e-mail sweeps@csm.com. 

Den dataansvarlige er sponsoren, der vil handle i overensstemmelse med den privatlivspolitik, der er tilgængelig på www.kia.com/uk/Privacy (for britiske deltagere), www.kia.com/es/data-protection (for spanske deltagere)", https://www.kia.com/at/datenschutz/ (for østrigske deltagere), https://www.kia.com/dk/data-beskyttelse (for danske deltagere), www.kia.com/de/datenschutz-und-cookie-richtlinie (for tyske deltagere), www.kia.com/gr/prostasia-dedomenon/ (for græske deltagere) og www.kia.com/ua/util/legal-information.html (for ukrainske deltagere). 

7. Udvælgelse af vinderen: Den 10. august 2020 eller der omkring vil Administrator - via et uafhængigt dommerbureau fra tredjepart - tilfældigt vælge et (1) indlæg pr. Team Hashtag for de hold, der kvalificerer sig til semifinalen i Turneringen, hvilket giver i alt fire (4) ) semifinalistpræmievindere. Udvælgelsesprocessen fungerer således, at de kvalificerede indlæg, der modtages ved hjælp af disse Team Hashtags, vil blive opdelt i fire (4) separate puljer, som hver har sin egen potentielle semifinalistpræmievinder. De to (2) potentielle hovedpræmievindere vil være de deltagere, hvis hold, der er benævnt af Team Hashtag brugt i deres indlæg, går videre til finalen i Turneringen. Administratorens afgørelser vil være endelige og bindende i alle spørgsmål, der vedrører denne Sweepstakes. Hvis en potentiel vinder ikke reagerer inden for 24 timer efter det første anmeldelseforsøg, viser sig at være uberettiget, ikke overholder disse officielle regler eller afviser at acceptere præmien, kan den potentielle vinder diskvalificeres efter Sponsors skønsbeføjelse, og i sådanne tilfælde kan administratoren vælge en alternativ potentiel vinder baseret på en tilfældig tegning ved hjælp af processen angivet i denne klausul (tid tillader). 

Underretning & verifikation af vinderne: Alle potentielle vindere vil blive underrettet via direkte besked på Instagram fra minut 90 (@ 90min) d. 10. august 2020 kl. 20:00 GMT eller der omkring. Deltagerne opfordres til regelmæssigt at tjekke deres direkte beskeder ved afslutningen af Sweepstakesperioden. Underetningsmeddelelsen vil anmode om, at de potentielle vindere e-mailer administratoren på den specificerede e-mail-adresse med specifikke personlige data (f.eks. Fuldt navn, adresse (inklusive bopælsland), telefonnummer (inklusive landekode / bykode eller områdekode, alt efter hvad der er relevant ), e-mail-adresse, alder, Instagram-brugernavn). Disse personlige data opbevares af administratoren i USA og vil kun blive brugt af administratoren med henblik på underretning af vindere og præmieuddeling i konkurrencer. Undladelse af at svare på den første underretningsmeddelelse inden for fire og tyve (24) timerefter underrettelsen eller returnering af direkte email-besked som ikke kan leveres efter to (2) forsøg vil resultere i diskvalifikation. Potentielle vindere vil være forpligtet til at underskrive og returnere, inden for 72 timer fra transmissionsdatoen, en Affidavit / Erklæring om berettigelse, frigivelse og skadesløsholdelse og en reklamefrigivelse, hvor det er tilladt ved lov og enhver anden dokumentation krævet af sponsor eller Administrator (samlet “Vinderdokumenter”). Hvis vinderdokumenterne ikke returneres til sponsor inden for en bestemt periode, kan en potentiel vinder diskvalificeres. Hvis der af en eller anden grund ikke gøres krav på en af hovedpræmierne, eller hvis en vinder diskvalificeres, vil præmien blive tildelt en alternativ vinder, der også vælges tilfældigt blandt alle resterende kvalificerede indlæg modtaget for det relevante hold (tid tillader). I tilfælde af uoverensstemmelser om deltagernes identitet, anses indlægget for at være indgivet af den fysiske person, der er den autoriserede indehaver af den transmitterende e-mail-konto. Den autoriserede kontoindehaver er den fysiske person, hvortil den relevante e-mail-adresse er tildelt af internetadgangsudbyderen, tjenesteudbyderen eller anden online organisation, der er ansvarlig for at tildele e-mail-adresser til det domæne, der er knyttet til den indsendte e-mail-adresse. En potentiel vinder kan være påkrævet at give sponsoren bevis for, at den potentielle vinder er den autoriserede kontoindehaver af den e-mail-adresse, der er knyttet til det vindende indlæg.

8. Præmier, omtrentlige detailværdier (“ARV”):

Semifinalistpræmie - fire (4) vindere: Hver vinder af semifinalistpræmien modtager en UEFA Europa League-supporterpakke, der består af genstande såsom to billetter til en UEFA Europa League-gruppespilskamp 2020/21 (afhængigt af tilgængelighed), UEFA-online-butikskupon (€ 550), signaturbold, cap, nøglering (nøjagtige genstande, der skal bestemmes af sponsor efter eget skøn). ARV for hver semifinalepræmie er €650.00.

DHovedpræmien - to (2) vindere - de semifinalistpræmievindere vhvis hold, der er benævnt af Team Hashtag brugt i deres indlæg, går videre til finalen i Turneringen: Hver hovedpræmievinder får en 15-45 min dual-live oplevelse med fodboldlegenden (afhængig af tilgængelighed og begrænsninger, som omtalt nedenfor).  

SAMLET ANSLÅET RETAILVÆRDI FOR ALLE PRÆMIER: €2,600.00

RESTRIKTIONER OG BEGRÆNSNINGER FOR HOVEDPRÆMIEN: En dual-live oplevelse med fodboldlegenden (nøjagtig person, der vil blive bestemt af Sponsor efter eget skøn) består af en samtale med fodboldlegenden, der skal føres via Instagram på Sponsors valgte kanal den 3. august 2020; tid på dagen med dual-live-oplevelse er også Sponsors valg. Hvis hovedpræmievinderen ikke er tilgængelig på en sådan dato/tidspunkt af en eller anden grund, fortabes muligheden for dual-live oplevelseselementet af hovedpræmien og sponsors ansvar og ledelse og repræsentation af fodboldlegenden (såvel som administrator) vil udelukkende bestå af semifinalistpræmien Dual-live-oplevelsen er planlagt at vare mindst 15 minutter, men ikke længere end 45 minutter; men hvis varigheden af dual-live-oplevelsen er mindre end 15 minutter (eller længere end 45 minutter), har Sponsor, ledelsen og repræsentationen af fodboldlegenden (såvel som administrator) ikke noget ansvar af nogen art. Dual-live-oplevelsen vil være offentligt tilgængelig for enhver via Instagram og kan omfatte mere end en hovedpræmievinder. Sponsor og / eller dets designerede (herunder uden begrænsning styring og repræsentation af fodboldlegenden) kan registrere dual-live-oplevelsen til mulig brug til reklame / kommercielle / salgsfremmende formål til brug i hele verden og i alle medier, herunder men ikke begrænset til online medier og lineært og ikke-lineært tv. I videst muligt omfang tilladt i henhold til loven giver hovedpræmievinderen sponsor og dennes designerede alle ophavsrettigheder, varemærker, privatlivets fred, reklame eller anden intellektuel ejendom eller andre juridiske eller moralske rettigheder i dual-live-oplevelsen uden yderligere samtykke eller kompensation af nogen art og ellers ikke håndhæver disse rettigheder mod sponsoren. Vinderen af hovedpræmien accepterer en anmodning fra sponsor og / eller dennes designerede og uden kompensation af nogen art at udføre eventuelle yderligere dokumenter for at gennemføre, registrere eller fuldføre sådanne rettigheder, der er nødvendige for at opnå ovennævnte formål. Hovedpræmievinderen skal deltage i dual-live-oplevelsen alene uden tredjeparts-gæster. Dual-live-oplevelsenafholdes på engelsk og hovedpræmievinderen kræves derfor at være flydende i engelsk.  Vinderen af hovedpræmien skal bære umærket tøj under dual-live-oplevelsen, der skal godkendes af sponsor og / eller administrator, før begivenheden finder sted, og der bør ikke være brands eller væremærker fra tredjepart inkluderet i udsigten (f.eks. i baggrunden) i løbet af dobbelt-live oplevelse  Hovedpræmievinderen accepterer yderligere at handle på en passende, velopdragen og respektfuld måde over for fodboldlegenden under og i forbindelse med dual-live oplevelsen. Overtrædelse af denne bestemmelse (som bestemt af Sponsor og / eller ledelsen og repræsentation af fodboldlegenden efter deres rimelige skøn) vil resultere i øjeblikkelig afslutning af dual-live oplevelsen og, hvis overtrædelsen vurderes af Sponsor efter dennes rimelige skøn til at være voldsom nok, tilbageholdes semifinalepræmien eller der kræves tilbagelevering af semifinalepræmien (eller dens værdi), alt efter hvad der er tilfældet. I alle tilfælde, hvor dual-live-oplevelsen afsluttes på en sådan måde, har Sponsor og ledelse og repræsentation af fodboldlegenden (såvel som administrator) ikke noget ansvar over for hovedpræmievinderen under nogen juridisk teori.  Hovedpræmievinderen accepterer endvidere ikke at optage dual-live-oplevelsen til andet formål end at lave en (1) kopi af den samme til hans / hendes personlige indlæg som en souvenir med advarsel om, at en sådan kopi ikke kan offentliggøres på sociale medier eller på anden måde offentliggøres af hovedpræmievinderen.

Hovedpræmievinderen forstår og er enig i, at deltagelse af fodboldlegenden er afhængig af deres tilgængelighed og professionelle forpligtelser. Hvis fodboldlegenden af en eller anden grund ikke er i stand til at deltage i dual-live-oplevelsen, er Sponsors ansvar og ledelsen og repræsentationen af fodboldlegenden (såvel som administrator) begrænset til tildelingen af semifinalistpræmien. 

Begrænsning en (1) præmie pr. person / familie / husstand. Alle føderale, statslige, lokale og andre skatter er hver enkelt vinders ansvar. Vinderen er også ansvarlig for eventuelle uspecificerede omkostninger og udgifter i forbindelse med præmieaccept og -brug. 

ARV'er for præmier afspejler ikke genudsalgsværdien af autograferede genstande. Autograferede genstande kan ledsages af et ægthedscertifikat efter Sponsors eget skøn; og i bekræftende fald bestemmes indholdet og formatet af et sådant ægthedscertifikat udelukkende af Sponsor. Præmier kan ikke indløses kontant eller overføres. Ingen udskiftninger tilladt, medmindre det er angivet i disse officielle regler og efter sponsors skøn, vil der blive tildelt en pris af sammenlignelig eller lige værdi. (På trods af det foregående er der ingen prissubstitution tilgængelig, hvis dual-live-oplevelseselementet i hovedpræmien ikke er tilgængelig af en eller anden grund, der ikke kan henføres til sponsoren og dets agenturer (inklusive, uden begrænsning, Administrator og Minute Media), som diskuteret ovenfor Alle billeder af præmier i reklamer er kun til illustrerende formål, og faktiske varer, der tildeles som præmier, kan afvige fra sådanne billeder af forskellige grunde, herunder på grund af overholdelse af producentens sikkerhedsstandarder; og sponsor og administrator fraskriver sig ethvert ansvar i forbindelse hermed. Præmien sendes kun til en hjem-adresse i Storbritannien, Spanien, Tyskland, Danmark, Ukraine, Østrig eller Grækenland.

Vinderne er alene ansvarlige for toldklarering af præmien og betaler den importtold, der kræves i henhold til lokal lovgivning.

9. Ansvarsbegrænsninger: Sponsor og dets agenturer (inklusive, uden begrænsning, administrator og Minute Media) er ikke ansvarlige for mislykkede, delvise eller forvirrede computertransmissioner eller for tekniske fejl af nogen art, herunder, men ikke begrænset til menneskelig, typografisk, udskrivning eller elektronisk funktionsfejl, enhver skade forårsaget af eller relateret til downloadbart indhold eller skade på ethvert netværk, hardware eller software, hvor sådanne problemer er uden for deres rimelige kontrol. Hvis Seepstakes (helt eller delvis) ikke er i stand til at køre som planlagt, herunder infektion med computervirus, fejl, manipulation, uautoriseret indgreb, svig eller tekniske fejl, som aller er uden for sponsorens rimelige kontrol, der korrumperer eller påvirker forvaltningen, sikkerheden, retfærdigheden, integriteten eller den korrekte gennemførelse af Sweepstakes forbeholder sponsor sig ret til efter rimeligt skøn at annullere, opsige, ændre eller suspendere Sweepstakes (helt eller delvist) og / eller diskvalificere enhver person, som har manipuleret med (eller forsøger at manipulere med) indgangsprocessen / driften af konkurrencen (eller en del heraf). I så fald skal sponsor udføre Sweepstakes og gøre præmien tilgængelig på en måde, der er retfærdig, hensigtsmæssig og i overensstemmelse med ånden i disse officielle regler, som bestemmmes af sponsor efter rimeligt skøn. Meddelelse om aflysning / opsigelse / ændring / suspension af Sweepstakes vil blive offentliggjort på 90min Instagram-siden. Der tages ikke noget ansvar for fejl, udeladelse, afbrydelse, sletning, fejl, forsinkelse i drift eller transmission, fejl i kommunikationslinjen, tyveri eller ødelæggelse eller uautoriseret adgang til eller ændring af indlæg ; eller eventuelle problemer eller tekniske fejl i ethvert telefonnetværk eller linjer, computersystemer, servere eller udbydere, computerudstyr, software, manglende email eller indlæg, der modtages på grund af tekniske problemer eller trafikbelastning på internettet eller på ethvert websted eller enhver kombination heraf, herunder eventuel skade eller skade på konkurrentens eller enhver anden persons computer (eller data / information der er lagret derpå) relateret til eller som følge af deltagelse i eller downloadning af materiale fra Sweepstakes.

10. Yderligere betingelser for deltagelse: Ved deltagelse accepterer deltagere at være bundet af og overholde disse officielle regler og beslutninger fra sponsor og administrator, der vil være endelige og bindende i alle henseender. Deltagere er enige i det fulde omfang, der er tilladt ved lov (eksklusive kun forsømmelighed og / eller andre rettigheder / interesser, som ikke lovligt kan frafaldes i henhold til lovgivningen i en given jurisdiktion), til at frigive og holde uskadelig Sponsor, Administrator, Minute Media, Twitter, Inc ., Instagram, LLC, Facebook, Inc., og hver af deres respektive forældre, datterselskaber, tilknyttede og efterfølgende virksomheder, reklame- og promoveringsbureauer, entreprenører og prisudbydere og hver af deres respektive officerer, direktører, agenter, repræsentanter og ansatte, såvel som hver af deres respektive efterfølgere, repræsentanter og tildelte og (samlet "Frigjorte parter") fra enhver handling, krav, skade, tab eller skade på person (er) eller ejendom, der opstår på nogen måde, direkte eller indirekte fra deltagelse i denne konkurrence og / eller accept, besiddelse, modtagelse eller brug / misbrug af en præmie, bortset fra at undtagelsen ikke begrænser deltageren fra at rejse krav, som ikke kan frafaldes unde r gældende lokal lovgivning i deltagers jurisdiktion, såsom krav om tab af liv, legemsbeskadigelse eller krav, der vedrører en overtrædelse af et princip, kardinal pligt i henhold til det relevante juridiske forhold. Uden begrænsning til afsnit 8 ovenfor bemyndiges deltagere også sponsor og dens designere til at bruge deltagerens navn, billede, stemme, lighed, fotografi, prisinformation, biografiske data og by og stat / provins / territorium og / eller bopælsland i programmering , reklame, handel og / eller salgsfremmende materiale eller på en vinderliste (hvis relevant) uden kompensation eller varsel, i det omfang det er tilladt efter loven.  Sponsor er ikke forpligtet til at deltage i nogen anden af ovennævnte information eller materialer, mænd kan gøre det og kan redigere sådanne oplysninger eller materialer, efter sponsorer, der er eget skøn uden forpligtelse eller kompensation.

Deltagerne indvilliger desuden i, ikke bevidst at beskadige eller forårsage afbrydelse af Sweepstakesog / eller forhindre andre i at deltage i Sweepstakes. ADVARSEL: ETHVERT FORSØG PÅ AT SKADE ENHVER ONLINE SERVICE ELLER WEBSIDE ELLER PÅ ANDEN AT UNDEMINERE DEN LOVLIGE DRIFT AF KONKURRENCEN KRÆNKER KRIMINAL- ELLER CIVILLOVGIVNING. HVIS ET SÅDANT FORSØG FORETAGES, ELLER ET INDIVID PÅ ANDEN MÅDE FORSØGER AT BEDRAGE SPONSOR KAN SPONSOR DISKVALIFICERE VEDKOMMENDE, DER LIGELEDES VIL BLIVE RETSFORFULGT EFTER LOVENS FULDE OMFANG.

Hvor det bliver nødvendigt som følge af krig, terrorisme, undtagelsestilstand, pandemi, katastrofe eller andre grunde uden for Sponsorens og / eller dets tredjeparts leverandør(e)s rimelige kontrol, forbeholder sponsoren sig retten til at annullere, afslutte, ændre eller suspendere Sweepstakes eller suspendere eller modificere hele eller dele af præmierne.

INTET I DISSE OFFICIELLE REGLER, BEGRÆNSER, UDELUKKER ELLER ÆNDRER INDEBÆRER BEGRÆNSNING ELLER ÆNDRING AF NOGEN LOVFÆSTEDE GARANTIER DETTE INKLUDERER LOVFÆSTEDE GARANTIER ELLER ENHVER UNDERFORSTÅET BETINGELSE ELLER GARANTI, UNDTAGELSE FRA DISSE VILKÅR OG BETINGELSER VIL VÆRE I STRID MED LOVEN , ELLER FORÅRSAGE, AT ENHVER DEL AF DISSE VILKÅR OG BETINGELSER SKAL OPFYLDES (”UFRAVIGELIGE GARANTIER”). BORTSET FRA NOGEN GARANTIER, DER IKKE KAN UDELUKKES, OG SPONSORENS EGET PRODUKT/SERVICE, SOM KAN DÆKKES AF EN GARANTI (MED EN SÅDAN GARANTI, DER UDTRYKKELIGT ER BEGRÆNSET TIL DENS VILKÅR, DER UNDERKASTES NOGEN GARANTI, DER IKKE KAN EKSKLUDERES, ELLER UDTRYKKELIGT ELLER IMPLISERET, FAKTISK ELLER VED LOV, I RELATION TIL BRUGEN AF ENHVER PRIS (ELLER EN HVILKEN SOM HELST KOMPONENTf AF ENHVER PRÆMIE), HERUNDER (I BETRAGTNING AF ALLE RETLIGE FORHOLD), UDEN BEGRÆNSNING, DENS KVALITET, SALGBARHED ELLER EGNET HED TIL ET BESTEMT FORHOLD. 

11. Kontroverser: Medmindre det er forbudt og i det maksimale omfang, der er tilladt i henhold til gældende lov, accepterer deltageren (inklusive vinderne) at: (1) alle kontroverser, krav og årsager til handling, der opstår som følge af eller forbundet med denne Sweepstakes og ehver præmie der er uddelt skal afgøres individuelt uden nogen form for klassesag og udelukkende af den amerikanske distriktsdomstol for det centrale distrikt i Californien eller en passende statsdomstol i den amerikanske delstat Californien, og deltageren frasiger sig udtrykkeligt enhver ret til forum non conveniens, forandring af mødested eller lignende; (2) alle krav, domme og priser skal begrænses til faktiske omkostninger, herunder omkostninger i forbindelse med deltagelse i denne konkurrence, men under ingen omstændigheder advokatsalærer medmindre bistand fra en advokat er påkrævet ved lov og (3) under ingen omstændigheder vil deltageren få tilladelse til få erstatning, og deltageren frafalder hermed alle rettigheder til at kræve erstatning for indirekte, strafmæssige, hændelige og følgeskader og andre skader, bortset fra de faktiske udgifter og eventuelle og alle rettigheder til at få skader multipliceret eller på anden måde øget. Alle spørgsmål og spørgsmål vedrørende konstruktion, gyldighed, fortolkning og eksigibilitet af disse officielle regler, eller deltagernes rettigheder og forpligtelser og sponsor i forbindelse med Sweepstakes skal være underlagt og fortolket i overensstemmelse med lovene i den amerikanske stat i Californien uden hensyntagen til lovvalg eller lovvalgsregler (uanset om den er i Californien eller Californien), hvilket ville medføre anvendelse af lovgivningen i enhver anden jurisdiktion end den amerikanske delstat Californien. 

12. Sprogforskelle/sværhedsgrad: Hvis der er uoverensstemmelser mellem den engelsksprogede version af disse officielle regler og versionen af de officielle regler, som den er oversat til et andet sprog, skal den engelsksprogede version gælde, styre og kontrollere i alle henseender. Hvis en domstol med kompetent jurisdiktion bestemmer, at enhver bestemmelse i disse officielle regler er i strid med lovgivningen eller ikke kan håndhæves, erstattes en sådan bestemmelse med en erstatningsbestemmelse, der er lovlig og eksigibel, og som tilnærmer sig mest muligt sponsors oprindelige hensigt. Ulovligheden / ikke-håndhævelsen af en given bestemmelse vil ikke påvirke lovligheden eller håndhævelsen af balancen i disse officielle regler eller konkurrencerne selv.

13. Liste over vindere: Prisvinderes efternavne, amter/regioner og lande stilles til rådighed på anmodning, medmindre en prisvinder gør indsigelse mod dette. For at anmode om navne, regioner/amter og lande for vinderne, e-mail winnerslist@csm.com med “The Kia UEL Final Digital 2020 Winners” i emnelinjen ikke senere end 30. september 2020. For at gøre indsigelse mod, at dit efternavn, amt / region og land stilles til rådighed på denne måde i tilfælde af at du er en vinder af prisen, bedes du give administratoren besked ved at sende en e-mail tilsweeps@csm.com inden du modtager nogen præmie. Under sådanne omstændigheder kan disse oplysninger stadig leveres til UK's Advertising Standards Authority eller andre relevante regulatorer på anmodning. 

Denne Sweeptakes er på ingen måde sponsoreret, godkendt eller administreret af eller associeret med Twitter, Instagram og/eller Facebook.