ΟΡΟΙ Ψηφιακής Προωθητικής Ενέργειας Τελικού Kia UEL 2020 ΟΡΟΙ

facebooktwitterreddit

Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση της Προωθητικής Ενέργειας, πρέπει να συμφωνήσετε και να συμμορφωθείτε με αυτούς τους Όρους.

ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ Ή ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΤΕ. ΤΥΧΟΝ ΑΓΟΡΑ Ή ΠΛΗΡΩΜΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΙΚΗΣ ΣΑΣ.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΙΣΠΑΝΙΑΣ, ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΔΑΝΙΑΣ, ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΠΟΛΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΝΤΟΝΕΤΣΚ ΚΑΙ ΛΟΥΧΑΝΣΚ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ), ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΝΟΜΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΚΑΟΧΤΩ (18) ΧΡΟΝΩΝ Ή ΕΧΟΥΝ ΤΗΝΜΕΓΙΣΤΗΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ /ΕΠΑΡΧΙΑΣ / ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΕΙΣΟΔΟΥ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Ή ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΕΝΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ (INSTAGRAM) ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ ΑΠΤΑΙΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ.

ΑΡΧΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Το Kia UEL Final Digital Sweepstakes 2020 ("Προωθητική Ενέργεια") ξεκινά στις [3 Αυγούστου 2020 στις 5:00:00 μ.μ.] ώρα Γκρίνουιτς και ολοκληρώνεται στις [10 Αυγούστου 2020 στις 6:59:59 μ.μ. ώρα Γκρίνουιτς ] ("Περίοδος Προωθητικής Ενέργειας"). Οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος υποβάλλοντας μια αναρτημένη φωτογραφία/βίντεο ("Ανάρτηση") στο Instagram, δείχνοντάς τους να πανηγυρίζουν με πάθος για την ομάδα τους, με μια λεζάντα που να περιγράφει τι κάνουν πριν από έναν αγώνα που τους γεμίζει με πάθος και ενθουσιασμό για να παρακολουθήσουν την ομάδα τους να παίζει, μαζί με το hashtag της Προωθητικής Ενέργειας ("Sweepstakes Hashtag") και το hashtag της ομάδας ("Team Hashtag") όπως παρατίθενται παρακάτω για μία (1) από τις ακόλουθες ομάδες που συμμετέχουν στον Γύρο των 16 του UEFA Europa League ("Τουρνουά"): Manchester United, LASK, Copenhagen, Istanbul Basaksehir, Wolverhampton Wanderers, Olympiacos, Leverkusen, Rangers, Shakhtar Donetsk, Wolfsburg, Basel, Eintracht Frankfurt, Sevilla, Roma, Internazionale Milano και Getafe. Θα υπάρξει ένας (1) ημιτελικός νικητής που θα επιλεγεί από τις συμμετοχές χρησιμοποιώντας το αντίστοιχο Team Hashtag των ομάδων που προχωρούν στους ημιτελικούς του Τουρνουά, για συνολικά τέσσερις (4) ημιτελικούς νικητές. Στη συνέχεια, από το αποτέλεσμα των ημιτελικών αγώνων του Τουρνουά θα καθοριστούν δύο (2) νικητές του μεγάλου επάθλου.

1.Χορηγός: Kia Motors Corporation (KOREA), Οδός Heolleung-ro αρ. 12, Seocho-gu, Seoul 06797, Νότια Κορέα (“Χορηγός”).

2.Διαχειριστής: CSM Sports and Entertainment, Inc., 9η Λεωφόρος αρ. 440, 17ος όροφος, Νέα Υόρκη, NY 10001 USA (“Διαχειριστής”).

3. Δικαίωμα Συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής στην Προωθητική Ενέργεια έχουν οι κάτοικοι του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ισπανίας, της Γερμανίας, της Δανίας, της Ουκρανίας (εκτός από τους νόμιμους κατοίκους του εδάφους της Αυτόνομης Δημοκρατίας της Κριμαίας, της πόλης της Σεβαστούπολης, καθώς και των κατεχόμενων εδαφών των περιοχών Ντονέτσκ και Λουχάνσκ της Ουκρανίας), της Αυστρίας και της Ελλάδας που έχουν πλήρη νομική ικανότητα και είναι ηλικίας τουλάχιστον δεκαοχτώ (18) χρονών ή έχουν την μέγιστη απαιτούμενη ηλικία της χώρας / επαρχίας / κρατιδίου κατά τον χρόνο εισόδου. Θα είναι άκυρη σε αντίθετη περίπτωση η συμμετοχή καθώς και όταν αυτή απαγορεύεται ή περιορίζεται από τον νόμο. Τυχόν φυσικά πρόσωπα (συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά υπαλλήλων, συμβούλων, ανεξάρτητων αναδόχων και ασκουμένων) που έχουν παράσχει, τους τελευταίους έξι μήνες, υπηρεσίες για τον Χορηγό, τον Διαχειριστή, την Sportority UK Ltd. και τις θυγατρικές της d/b/a Minute Media (“Minute Media”), σε τυχόν οργανισμούς οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την χρηματοδότηση, την εκπλήρωση, την διαχείριση, την διαφήμιση ή προώθηση της Προωθητικής Ενέργειας ή την παροχή των βραβείων ή / και σε αντίστοιχες μητρικές, θυγατρικές, συνδεδεμένες εταιρείες τους, καθώς και τα μέλη της οικογένειας ή του νοικοκυριού των παραπάνω ατόμων, δεν δικαιούνται να συμμετάσχουν ή να κερδίσουν οποιοδήποτε έπαθλο. Ως "μέλη της οικογένειας" νοούνται οι γονείς, οι θετοί γονείς, τα παιδιά, τα θετά τέκνα, τα αδέλφια, τα ετεροθαλή αδέλφια ή οι σύζυγοι, ανεξαρτήτως από το πού μένουν. Ως "μέλη του νοικοκυριού" νοούνται τα άτομα που μοιράζονται την ίδια κατοικία τουλάχιστον τρεις μήνες το χρόνο, είτε σχετίζονται συγγενικά είτε όχι. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν ευχέρεια στα Αγγλικά σε βαθμό ικανοποιητικό κατά την κρίση του Χορηγού, του Διαχειριστή και της Minute Media. Ενδεχομένως να ζητηθεί από τους πιθανούς νικητές να αποδείξουν την ηλικία, τη νόμιμη διαμονή και την ευχέρεια στην Αγγλική μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον Διαχειριστή, κατόπιν αιτήματος πριν από την απονομή του επάθλου, κατά τη στιγμή της επιβεβαίωσης του νικητή.

4. Πρόγραμμα Προωθητικής Ενέργειας: Η Προωθητική Ενέργεια ξεκινά στις 3 Αυγούστου 2020 στις 5:00:00 μ.μ. ώρα Γκρίνουιτς (GMT) και ολοκληρώνεται στις 10 Αυγούστου 2020 στις 6:59:59 μ.μ. ώρα Γκρίνουιτς (GMT)  ("Περίοδος Προωθητικής Ενέργειας"). ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΡΟΥΣ ΕΦΕΞΗΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΩΡΑ ΓΚΡΙΝΟΥΙΤΣ (GMT). ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣ ΖΩΝΗΣ ΩΡΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥΣ. Ο υπολογιστής του Διαχειριστή αποτελεί το επίσημο ρολόι για την Προωθητική Ενέργεια.

5. Πώς να λάβετε μέρος: 

1. Αναρτήστε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο στο λογαριασμό σας στο Instagram πανηγυρίζοντας με πάθος την ομάδα σας.

2. Στη λεζάντα, περιγράψτε τι κάνετε πριν από έναν αγώνα που σας γεμίζει με πάθος και ενθουσιασμό για να παρακολουθήσετε την ομάδα σας να παίζει.

3. Συμπεριλάβετε το ‘Sweepstakes Hashtag’ και το ‘Team Hashtag’:

Sweepstakes Hashtag:
#ChargeUpFor

Team Hashtags:
Manchester United – #ManchesterUnited
LASK – #LASK
FC Copenhagen – #FCK
Istanbul Basaksehir – #Basaksehir
Wolverhampton Wanderers – #Wolves
Olympiacos – #Olympiacos
Leverkusen – #Leverkusen
Rangers – #Rangers
Shakhtar Donetsk – #ShakhtarDonetsk
Wolfsburg – #WolfsburgBasel – #Basel
Eintracht Frankfurt – #Eintracht
Sevilla – #Sevilla
Roma – #Roma
Internazional Milano – #InterMilano
Getafe – #Getafe

Όλοι οι Συμμετέχοντες: Πρέπει να συμπεριλάβετε μια περιγραφή στη λεζάντα με την Ανάρτησή σας (η λεζάντα πρέπει να είναι στα Αγγλικά). Μόνο ένα (1) Team Hastag μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανά Συμμετοχή. Αναρτήσεις οι οποίες περιέχουν πολλαπλά Hashtag ομάδων θα αποκλειστούν.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΖΑΝΤΑ, ΤΟ SWEEPSTAKES HASHTAG ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ TEAM HASHTAGS, ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΛΑΒΕΙ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ. ΜΗΝ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ. 

Αυτοί οι Όροι, καθώς και τυχόν αλλαγές σε αυτούς θα αναρτηθούν διαδικτυακά στην www.90min.com

Η αναρτημένη φωτογραφία / βίντεο, καθώς και η λεζάντα σας, μαζί με το Sweepstakes Hashtag και ένα από τα Team Hashtags θα συνιστούν την είσοδό σας σε αυτήν την Προωθητική Ενέργεια (η καθεμία, είναι η “Συμμετοχή”)· εσείς, ως το άτομο που υπέβαλε την Ανάρτηση, είστε συνεπώς ο "Συμμετέχων".

Μερικές ή ελλιπείς / αποσπασματικές Συμμετοχές (δηλ. ανάρτηση φωτογραφίας / βίντεο που σας δείχνει να πανηγυρίζετε για την ομάδα σας χωρίς να συμπεριλάβετε το Sweepstakes Hashtag ή ένα εκ των Team Hashtags) ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ.

Η  Συμμετοχή πρέπει να είναι το πρωτότυπο υλικό του Συμμετέχοντα (ΜΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΤΕ ΕΡΓΑΣΙΕΣ/ΥΛΙΚΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ Ή ΕΝ ΜΕΡΕΙ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ / ΒΙΝΤΕΟ ΑΛΛΩΝ ΑΤΟΜΩΝ). ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ. Εάν εμφανίζονται άλλα άτομα στη φωτογραφία / βίντεο, ο Συμμετέχων πρέπει να έχει τη γραπτή συγκατάθεση κάθε ατόμου προς χρησιμοποίηση και δημοσίευση της εικόνας του/της, όπως προβλέπεται στην Προωθητική Ενέργεια πριν από την δημοσίευση της Ανάρτησης (και, εάν αυτοί οι άνθρωποι είναι ανήλικοι - δηλαδή, κάτω από την ηλικία ή τη μέγιστη απαιτούμενη ηλικία στη δικαιοδοσία διαμονής αυτού του ανηλίκου, γραπτή συγκατάθεση του γονέα ή του νόμιμου κηδεμόνα τους). Εάν ο Συμμετέχων δεν είναι ο φωτογράφος / εικονολήπτης, πρέπει να έχει γραπτή συγκατάθεση φωτογράφων / εικονοληπτών προς χρήση και δημοσίευση της φωτογραφίας / βίντεο πριν από την δημοσίευση της Ανάρτησης (και, εάν το άτομο αυτό είναι ανήλικος, γραπτή συγκατάθεση του γονέα ή του νόμιμου κηδεμόνα) . Οι Συμμετοχές πρέπει να συμμορφώνονται με αυτούς τους Όρους από κάθε άποψη, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, των κάτωθι Οδηγιών Περιεχομένου.

Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις συμμετοχής στην Προωθητική Ενέργεια, οι Συμμετοχές πρέπει να αναρτώνται σύμφωνα με τη μορφή και τις λοιπές απαιτήσεις που ορίζονται στο Instagram.

Όριο δύο (2) συνολικών Συμμετοχών ανά άτομο κατά τη διάρκεια της Περιόδου της Προωθητικής Ενέργειας, με την επιφύλαξη των ακόλουθων: (α) κάθε Συμμετοχή πρέπει να αποτελείται από μια πρωτότυπη φωτογραφία / βίντεο που δημιουργήθηκε από τον Συμμετέχοντα και η οποία θα περιέχει το Sweepstakes Hashtag και ένα Team Hashtag· και (β) κάθε Συμμετοχή πρέπει να υποβληθεί ξεχωριστά και σύμφωνα με αυτούς τους Όρους. Περαιτέρω Συμμετοχές δεν θα γίνονται δεκτές.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο έναν (1) λογαριασμό Instagram για να συμμετάσχετε στην Προωθητική Ενέργεια. Όλες οι Αναρτήσεις του Instagram πρέπει να συμμορφώνονται με τις ισχύουσες πολιτικές του Instagram που είναι διαθέσιμες στο www.instagram.com.

Οδηγίες Περιεχομένου:

Εκτός από τη συμμόρφωση με όλες τις άλλες απαιτήσεις των περατών όρων καθώς και εκείνων του Instagram, όπου μπορείτε να δημοσιεύσετε την Συμμετοχή σας, κάθε Συμμετοχή πρέπει να συμμορφώνεται με τις ακόλουθες οδηγίες ("Οδηγίες περιεχομένου"). Οποιαδήποτε Συμμετοχή που ο Χορηγός ή ο Διαχειριστής, και η Minute Media, κατά την εύλογη κρίση τους, κρίνουν ότι παραβιάζει οποιαδήποτε Οδηγία περιεχομένου ενδέχεται να αποκλειστεί.

Κάθε Συμμετοχή δεν πρέπει να:

  • Ξεπερνά το ένα (1) λεπτό εάν αφορά βίντεο.
  • Περιλαμβάνει το όνομά σας, την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό τηλεφώνου ή την διεύθυνση του σπιτιού σας στην ίδια την Συμμετοχή· Εάν η Συμμετοχή περιέχει τέτοια προσωπικά δεδομένα, είναι αποκλειστική σας ευθύνη να αφαιρέσετε όλα αυτά τα προσωπικά δεδομένα από την Συμμετοχή πριν τα αναρτήσετε στον λογαριασμό σας στο Instagram.
  • Περιέχει περιεχόμενο, εικόνες ή υλικό που παραβιάζει ή καταπατά οποιουδήποτε είδους δικαιώματα τρίτων, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, δικαιωμάτων προσωπικότητας τρίτων προσώπων, ιδιωτικότητας, εμπορικών μυστικών ή πνευματικής ιδιοκτησίας, συμπεριλαμβανομένων κατοχυρωμένων ή μη σημάτων ή άλλης πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων·
  • Δυσφημεί τον Χορηγό, τον Διαχειριστή, τις συμμετέχουσες ομάδες στο Τουρνουά, καθώς και οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο ή οντότητα που συνδέεται με την Προωθητική Ενέργεια ή τα προϊόντα, υπηρεσίες ή οντότητες που είναι ανταγωνιστικές με οποιονδήποτε από τους παραπάνω·
  • Περιέχει επωνυμίες, εμπορικά σήματα ή λογότυπα οποιουδήποτε τρίτου προσώπου εκτός από αυτά που ανήκουν ή έχουν αδειοδοτηθεί στον Χορηγό, με την επιφύλαξη ότι η Συμμετοχή συμμορφώνεται με όλες τις άλλες απαιτήσεις αυτών των Όρων (συμπεριλαμβανομένων αυτών των Οδηγιών Περιεχομένου) και αυτών του Instagram· Ο Συμμετέχων έχει περιορισμένη, μη αποκλειστική, ανακλητή άδεια χρήσης των εμπορικών σημάτων του Χορηγού και της συμμετέχουσας ομάδας αποκλειστικά και μόνο για την ενσωμάτωσή τους στην Συμμετοχή του/της που υποβλήθηκε σε αυτήν την Προωθητική Ενέργεια·
  • Περιέχει περιεχόμενο, εικόνες, έργα τέχνης ή άλλα δημιουργικά στοιχεία που δεν έχουν δημιουργηθεί και είναι πρωτότυπα από τον Συμμετέχοντα·
  • Περιέχει εικόνες ή άλλο υλικό που είναι παραπλανητικό, ακατάλληλο, άσεμνο, ανήθικο, μισητό, προσβλητικό, εξυβριστικό, δυσφημιστικό ή συκοφαντικό (συμπεριλαμβανομένης της γυμνότητας ή της ακατάλληλης κατανάλωσης αλκοόλ)·
  • Περιέχει περιεχόμενο, εικόνες ή άλλο υλικό που αντικατοπτρίζει, υποστηρίζει ή προωθεί τη μισαλλοδοξία, τον ρατσισμό, το μίσος, τη βλάβη, την εκμετάλλευση από ή κατά οποιασδήποτε τάξης, ομάδας ή ατόμου ή τις διακρίσεις λόγω φυλής, φύλου, θρησκείας, εθνικότητας, αναπηρίας, σεξουαλικού προσανατολισμού, ή ηλικίας, ή ενέργειες ή δραστηριότητες που είναι περιορισμένες, απαγορευμένες, παράνομες ή αθέμιτες (συμπεριλαμβανομένης, χωρίς περιορισμό, της κατανάλωσης τυχόν ελεγχόμενων ουσιών)·
  • Περιέχει περιεχόμενο, εικόνες ή άλλο υλικό που είναι αθέμιτο ή παραβιάζει ή αντίκειται σε οποιονδήποτε ισχύοντα ομοσπονδιακό ή πολιτειακό νόμο ή κανονισμό· ή
  • Είχε προηγουμένως υποβληθεί σε προώθηση οποιουδήποτε είδους, ή είχε δημοσιευθεί, αναρτηθεί, εκτεθεί ή απεικονισθεί δημόσια για εμπορική χρήση με οποιονδήποτε τρόπο και με οποιαδήποτε μορφή ή μέσα.
  • Συμπεριλαμβάνει μουσική εκτός εάν αποδειχθεί ότι έχει επιτραπεί η χρήση της για υποβολή της Συμμετοχής ή / και αποτελεί ένα πρωτότυπο τραγούδι που εκτελείται από τον Συμμετέχοντα.

    Επιπροσθέτως των ανωτέρω, η Ανάρτηση δεν πρέπει να:

  • Περιέχει εκτελέσιμο προγραμματισμό οποιουδήποτε είδους, συμπεριλαμβανομένου χωρίς περιορισμό, οποιουδήποτε είδους κακόβουλου λογισμικού (ιούς, worms, Trojan horses, λογισμικά κατασκοπείας/spyware, κακόβουλα λογισμικά/malware, time bombs, Easter eggs, cancel bots) ή σε κάθε περίπτωση οποιουδήποτε είδους κακόβουλου ή αβλαβούς προγραμματισμού υπολογιστών· ή
  • να περιέχει κρυπτογραφημένο περιεχόμενο οποιουδήποτε είδους, συμπεριλαμβανομένων χωρίς περιορισμό, των κωδικοποιημένων μηνυμάτων.

    Εάν μια Συμμετοχή δεν μπορεί να ανοίξει, να προβληθεί ή / και να προσπελαστεί από τον Χορηγό ή τον Διαχειριστή για οποιονδήποτε λόγο που δεν υπόκειται στον έλεγχό τους, αυτή η  Συμμετοχή θα αποκλειστεί χωρίς τα Συμμετέχοντα Μέρη να βαρύνονται με κανενός είδους υπαιτιότητα ή ευθύνη, όπως ορίζεται παρακάτω.

    Ο Χορηγός χορηγεί σε κάθε δικαιούμενο συμμετοχής Συμμετέχοντα ένα περιορισμένο, μη μεταβιβάσιμο, μη αποκλειστικό, μη εξουσιοδοτημένο, ανακλητό δικαίωμα να χρησιμοποιεί το υλικό και τα εμπορικά σήματά του που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα, αποκλειστικά για σκοπούς και ειδικώς προκειμένου να συμπεριληφθούν στις Συμμετοχές που υποβάλλονται σε αυτήν την Προωθητική Ενέργεια. Αυτό το δικαίωμα, καθώς και η άδεια θα λήξουν αυτόματα χωρίς περαιτέρω ενέργεια οποιουδήποτε μέρους κατά τη λήξη της Περιόδου της Προωθητικής Ενέργειας, εκτός εάν παραταθούν συγκεκριμένα σε ατομική βάση, εγγράφως, από τον Χορηγό κατά την αποκλειστική του κρίση. Οποιαδήποτε άλλη χρήση του  προστατευόμενου από πνευματικά δικαιώματα υλικού ή εμπορικών σημάτων του Χορηγού ή / και των δικαιοπαρόχων του, θα αποτελεί παραβίαση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας του Χορηγού ή του αντίστοιχου δικαιοπαρόχου. Το προστατευόμενο από πνευματικά δικαιώματα υλικό, καθώς και τα εμπορικά σήματα του χορηγού ή του δικαιοπαρόχου δεν μπορούν να τροποποιηθούν, να προσαρμοστούν ή να επεξεργαστούν από τον Συμμετέχοντα εκτός από τροποποιήσεις λόγω τεχνολογικών περιορισμών ή δυσλειτουργιών.

    Ο Συμμετέχων κατανοεί και συμφωνεί ότι ο Χορηγός έχει ευρεία πρόσβαση σε ιδέες, ιστορίες και άλλο λογοτεχνικό, καλλιτεχνικό και δημιουργικό υλικό που του υποβάλλεται από εξωτερικές πηγές ή έχει αναπτυχθεί από τους δικούς του υπαλλήλους και συνεργάτες ( το "Υλικό του Χορηγού")· το Υλικό του Χορηγού μπορεί να είναι παρόμοιο με (ή ακόμη και εντελώς ίδιο με) τις Αναρτήσεις που δημιουργούνται και διαδίδονται από τον Συμμετέχοντα· αναφορικά με οποιεσδήποτε αξιώσεις του Συμμετέχοντα σε σχέση με την Συμμετοχή του, ο Χορηγός δεν θα φέρει καμία ευθύνη έναντι του Συμμετέχοντα ή οποιουδήποτε τρίτου σε σχέση με ή σε συνδυασμό με την ανάπτυξη, χρήση, πώληση ή / και εμπορική εκμετάλλευση όλου ή μέρους του Sponsor Creative από τον Χορηγό ή / και τους εκπροσώπους και τους δικαιοδόχους του, από την οποία ευθύνη, εάν υπάρχει, ο Συμμετέχων με αυτόν τον τρόπο παραιτείται ρητά και αμετάκλητα, απελευθερώνεται και απαλλάσσεται. Ο Συμμετέχων κατανοεί περαιτέρω και συμφωνεί ότι ο Χορηγός και ο Διαχειριστής δεν θα έχουν υποχρέωση πίστης ή καθήκον εμπιστευτικότητας σχετικά με την Συμμετοχή του/της.

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ / ΓΝΩΜΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ / ΓΝΩΜΕΣ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ.

    Απαγορεύεται η χρήση αυτοματοποιημένων / προγραμματισμένων / ρομποτικών μέσων συμμετοχής και οι Αναρτήσεις που συμπληρώνονται ή υποβάλλονται με τέτοια παράνομα μέσα θα είναι άκυρες και ενδέχεται ο αιτηθείς συμμετέχων να αποκλειστεί από την Προωθητική Ενέργεια. Εκτός αν προκληθούν από αυτούς, ο Χορηγός, η Media Minute και ο Διαχειριστής δεν θα είναι υπεύθυνοι για καθυστερημένες, χαμένες, ελλιπείς, κατεστραμμένες, μη προσβάσιμες, αλλοιωμένες ή λανθασμένες πληροφορίες καταχώρησης, ή για βίντεο που δεν μεταφορτώνονται λόγω τεχνολογικού / προγραμματιστικού / ηλεκτρονικού σφάλματος, δυσλειτουργίας ή αποτυχίας ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο.

    Δηλώσεις και Εγγυήσεις του Συμμετέχοντος
    Με την υποβολή μιας Ανάρτησης, ο/η Συμμετέχων/ουσα παρέχει άδεια, εγγυάται και δηλώνει ότι έχει αποκτήσει όλα τα απαραίτητα δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων του φωτογράφου / εικονολήπτη εάν είναι διαφορετικοί από τον ίδιο/α, για την παροχή αυτής της άδειας, στον Χορηγό και τη Minute Media και με το παρόν χορηγεί στον καθένα τους μια δωρεάν, μεταβιβάσιμη, μη αποκλειστική άδεια προς δημοσίευση της Ανάρτησης του Συμμετέχοντα, του ονόματος, της φωνής, προσωπικότητας και όλων των άλλων πληροφοριών σχετικά με τον Συμμετέχοντα που περιέχονται στην Ανάρτηση στο Διαδίκτυο και ειδάλλως να χρησιμοποιούν, αναπαράγουν, προσαρμόζουν, τροποποιούν, μεταδίδουν, μετατρέπουν ή τροποποιούν και να δημοσιοποιούν στο κοινό και να προκαλούν την προβολή και / ή ακρόαση στο κοινό της Ανάρτησης του Συμμετέχοντος, καθώς και τα ονόματα, τις φωνές, τις εικόνες, τις φωτογραφίες χωρίς αποζημίωση, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της συγκεκριμένης Προωθητικής Ενέργειας και την διαφήμιση, την προώθηση και δημοσιότητα της Προωθητικής Ενέργειας, για τη διάρκεια των πνευματικών δικαιωμάτων, και διαφορετικά, όπως αναφέρεται σε αυτούς τους Όρους (όπως καθορίζεται αποκλειστικά από τον Χορηγό).

    ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΕΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.

    Εκτός εάν ο Συμμετέχων είναι κάτοικος σε δικαιοδοσία στην οποία δεν μπορεί να παραιτηθεί από τα ηθικά δικαιώματα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων, ο Συμμετέχων παραιτείται από τυχόν «Ηθικά Δικαιώματα Συγγραφέων» (Droit Moral) στην Ανάρτηση υπέρ του Χορηγού. Ο Συμμετέχων με το παρόν ζητά και ο Χορηγός συμφωνεί, να μην αναφέρει το όνομα του Συμμετέχοντα στη φωτογραφία / βίντεο / Επιλέξιμη Συμμετοχή και άλλα αντικείμενα στα οποία μπορεί να συμπεριληφθεί η φωτογραφία / βίντεο / Επιλέξιμη Συμμετοχή, εκτός εάν υπάρχει διαφορετική έγγραφη συμφωνία μεταξύ του Χορηγού και του Συμμετέχοντα, εκτός από τις περιπτώσεις στις οποίες η εν λόγω ένδειξη είναι υποχρεωτική ή απαιτείται από την αρμόδια αρχή ή είναι ζήτημα πρακτικής αναγκαιότητας, όπως καθορίζεται από τον Χορηγό κατά την αποκλειστική του κρίση. Όπου ισχύει, ο Συμμετέχων συμφωνεί ότι οποιαδήποτε αλλαγή, χρήση, τροποποίηση ή επεξεργασία της φωτογραφίας / βίντεο / Επιλέξιμης Συμμετοχής δεν θα θεωρείται παραβίαση των ηθικών δικαιωμάτων του/της. Ο Συμμετέχων συμφωνεί περαιτέρω, κατόπιν αιτήματος του Χορηγού και χωρίς αποζημίωση, να υπογράψει οποιοδήποτε και όλα τα απαραίτητα και κατάλληλα έγγραφα ώστε να πραγματοποιήσει, να ολοκληρώσει ή να καταγράψει την προηγούμενη χορήγηση δικαιωμάτων άδειας και ηθικής συγκατάθεσης και (εάν είναι απαραίτητο) να προμηθευτεί υπογραφές από τυχόν τρίτους. Ο Συμμετέχων αναγνωρίζει επίσης ρητώς, ότι ο Χορηγός δεν του/της οφείλει καθήκον εμπιστοσύνης (ή καταπιστευματικό δικαίωμα ή κάτι παρόμοιο) σε σχέση με την Ανάρτηση του/της.

    6. Η Ιδιωτικότητά σας:

    Τι προσωπικές πληροφορίες συλλέγονται - Τα προσωπικά δεδομένα του Συμμετέχοντα που θα επεξεργαστούν κατά τη διάρκεια αυτής της Προωθητικής Ενέργειας περιλαμβάνουν το όνομα χρήστη, το όνομα, τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Instagram, όπως συλλέχθηκαν μέσω της Ανάρτησης και του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά τη διάρκεια της περιόδου αξίωσης του επάθλου, καθώς και οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες που παρέχετε ή κοινοποιείτε οικειοθελώς σε σχέση με αυτήν την Προωθητική Ενέργεια. 
    Νομική Βάση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων - Αυτές οι πληροφορίες θα χρησιμοποιηθούν βάσει του νόμιμου ερείσματος του Χορηγού που επιδιώκει τα νόμιμα επιχειρηματικά του συμφέροντα σύμφωνα με το άρθρο 6 στοιχείο στ΄ του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων («GDPR»), δηλαδή την εμπορία της επωνυμίας του και της χορηγίας του για το UEFA Europa League 2019-20, ή (όπου αναφέρεται) σύμφωνα με τη νόμιμη βάση της συγκατάθεσής σας σύμφωνα με το άρθρο 6 στοιχείο α΄ του GDPR.
    Σκοπός της συλλογής – Θα συλλέγονται μόνο τα προσωπικά δεδομένα που απαιτούνται για τη διεξαγωγή της Προωθητικής Ενέργειας, όπως αυτή περιγράφεται σε αυτούς τους Όρους, συμπεριλαμβανομένης της επικοινωνίας με πιθανούς νικητές και της απονομής των βραβείων. Παρακαλείσθε να λάβετε υπόψη ότι, εάν δεν παρέχετε αυτές τις πληροφορίες, δεν θα μπορείτε να συμμετάσχετε στην Προωθητική Ενέργεια και / ή να λάβετε το έπαθλο.
    Τα δικαιώματά σας - Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων, συμπεριλαμβανομένου ενδεικτικά του GDPR, έχετε πολλαπλά δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος να λάβετε επιβεβαίωση σχετικά με το εάν τα προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν υπόκεινται ή όχι σε επεξεργασία και για την πρόσβαση στα εν λόγω προσωπικά δεδομένα· το δικαίωμα διόρθωσης τέτοιων προσωπικών δεδομένων· το δικαίωμα λήψης αντιγράφου προσωπικών δεδομένων που απευθείας και εθελούσια εκθέσατε σε δομημένη, κοινώς χρησιμοποιούμενη και μηχανικά αναγνώσιμη μορφή· και το δικαίωμα διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων. Έχετε επίσης το δικαίωμα να αντιταχθείτε στη συλλογή των δεδομένων, υπό ορισμένες συνθήκες. Επιπροσθέτως, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία ενώπιον της αρμόδιας εποπτικής αρχής και όταν η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων βασίζεται σε συγκατάθεση, έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή, το οποίο μπορείτε να το πράξετε χρησιμοποιώντας την διεύθυνση ή την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπως αναφέρεται παρακάτω στην ενότητα "Στοιχεία επικοινωνίας". Ωστόσο, αυτό δεν θα επηρεάσει τη νομιμότητα οποιασδήποτε επεξεργασίας που πραγματοποιείται βάσει της συγκατάθεσής σας πριν από την ανάκλησή της.
    Αποδέκτες των προσωπικών δεδομένων - Οι παραλήπτες των προσωπικών σας δεδομένων, ή κάποιοι εξ αυτών, μπορεί να είναι ένας ή όλοι οι ακόλουθοι: ο Χορηγός, η Innocean Worldwide Inc., ο Διαχειριστής και η Minute Media.
    Διαβίβαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα εκτός ΕΕ / ΕΟΧ - Ορισμένοι παραλήπτες δεδομένων ενδέχεται να βρίσκονται εκτός ΕΕ / ΕΟΧ. Σε τέτοιες περιπτώσεις, τα προσωπικά σας δεδομένα θα μεταβιβαστούν μόνο σε χώρες που έχουν εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και παρέχουν επαρκές επίπεδο προστασίας δεδομένων ή όπου έχουν συναφθεί νομικές συμφωνίες για την εξασφάλιση επαρκούς επιπέδου προστασίας δεδομένων.
    Διατήρηση - Τα προσωπικά σας δεδομένα θα φυλάσσονται για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για την διευκόλυνση της Προωθητικής Ενέργειας και για τη συμμόρφωση με τις νομικές μας υποχρεώσεις, την επίλυση διαφορών και την επιβολή των πολιτικών μας. Οι περίοδοι διατήρησης θα καθοριστούν λαμβάνοντας υπόψη τον τύπο των πληροφοριών που συλλέγονται και τον σκοπό για τον οποίο συλλέγονται, λαμβάνοντας υπόψη τις ισχύουσες απαιτήσεις και την ανάγκη να καταστρέφονται τα παλιά, αχρησιμοποίητα προσωπικά δεδομένα το συντομότερο δυνατό.
    Στοιχεία Επικοινωνίας - Για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους περί προστασίας δεδομένων και απορρήτου σε σχέση με αυτήν την Προωθητική Ενέργεια, μπορείτε να απευθυνθείτε στην διεύθυνση: CSM Sports and Entertainment, Inc., 9η Λεωφόρος αριθμ. 440, 17ος Όροφος, Νέα Υόρκη, NY 10001, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ή στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου sweeping@csm.com. Ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων είναι ο Χορηγός, ο οποίος θα ενεργήσει σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου που διατίθεται στη διεύθυνση www.kia.com/uk/Privacy (για τους συμμετέχοντες από το Ηνωμένο Βασίλειο), στην www.kia.com/es/data-protection (για τους Ισπανούς συμμετέχοντες), https://www.kia.com/at/datenschutz/ (για τους Αυστριακούς συμμετέχοντες), https://www.kia.com/dk/data-beskyttelse (για τους Δανούς συμμετέχοντες), www.kia.com/de/datenschutz-und-cookie-richtlinie (για τους Γερμανούς συμμετέχοντες), www.kia.com/gr/prostasia-dedomenon/ (για τους Έλληνες συμμετέχοντες) και www.kia.com/ua/util/legal-information.html (για τους Ουκρανούς συμμετέχοντες).

    7. Επιλογή Νικητή: Στις, ή περίπου στις 10 Αυγούστου 2020, ο Διαχειριστής - μέσω ενός ανεξάρτητου, τρίτου κρίνοντος οργανισμού - θα επιλέξει τυχαία μία (1) Συμμετοχή ανά Team Hashtag για τις ομάδες που προκρίνονται στους ημιτελικούς του Τουρνουά, δίνοντας συνολικά τέσσερις (4) ημιτελικούς νικητές. Η διαδικασία επιλογής θα λειτουργεί έτσι ώστε οι επιλέξιμες Συμμετοχές που λαμβάνονται χρησιμοποιώντας αυτά τα Team Hashtags, να χωριστούν σε τέσσερα (4) ξεχωριστά σύνολα, καθένα από τα οποία θα έχει τον δικό του δυνητικό ημιτελικό νικητή. Οι δύο (2) πιθανοί νικητές του μεγάλου επάθλου θα είναι οι Συμμετέχοντες των οποίων οι ομάδες, που υποδηλώνονται από το Team Hashtag που χρησιμοποιήθηκε στην Συμμετοχή τους, θα προχωρήσουν στον τελικό του Τουρνουά. Οι αποφάσεις του Διαχειριστή θα είναι οριστικές και δεσμευτικές για όλα τα θέματα που σχετίζονται με αυτήν την Προωθητική Ενέργεια. Εάν ένας πιθανός νικητής δεν ανταποκριθεί εντός είκοσι τεσσάρων (24) ωρών από την πρώτη προσπάθεια ειδοποίησης, διαπιστωθεί ότι δεν πληροί τις προϋποθέσεις, δεν συμμορφώνεται με αυτούς τους Όρους ή αρνείται να αποδεχτεί το έπαθλο, ο πιθανός νικητής ενδέχεται να αποκλειστεί κατά την αποκλειστική διακριτική ευχέρεια του Χορηγού και σε αυτήν την περίπτωση ο Διαχειριστής μπορεί να επιλέξει έναν εναλλακτικό πιθανό νικητή με βάση ένα τυχαίο σχέδιο, χρησιμοποιώντας τη διαδικασία που ορίζεται σε αυτήν την ρήτρα (αν ο χρόνος το επιτρέπει).

    Ειδοποίηση & Επιβεβαίωση του Νικητή: Όλοι οι πιθανοί νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω άμεσου μηνύματος στο Instagram από την 90min σελίδα (@90min) στις, ή περίπου στις 10 Αυγούστου 2020 στις 8:00 μ.μ. Ώρα Γκρίνουιτς (“GMT”). Οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται να ελέγχουν τακτικά τα άμεσα μηνύματά τους προς το τέλος της Περιόδου της Προωθητικής Ενέργειας. Το μήνυμα ειδοποίησης θα ζητήσει από τους πιθανούς νικητές να στείλουν email στον Διαχειριστή στην καθορισμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με συγκεκριμένα προσωπικά δεδομένα [π.χ., πλήρες όνομα, διεύθυνση (συμπεριλαμβανομένης της χώρας διαμονής), τηλεφωνικό αριθμό (συμπεριλαμβανομένου του κωδικού χώρας / κωδικού πόλης ή περιοχής, ανάλογα με την περίπτωση), διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ηλικία, όνομα χρήστη Instagram]. Αυτά τα προσωπικά δεδομένα θα διατηρηθούν από τον Διαχειριστή στις Ηνωμένες Πολιτείες και θα χρησιμοποιηθούν μόνο από τον Διαχειριστή για σκοπούς ειδοποίησης του νικητή και εκπλήρωσης των βραβείων στην Προωθητική Ενέργεια. Η αποτυχία απάντησης στην αρχική ειδοποίηση επαλήθευσης εντός είκοσι τεσσάρων (24) ωρών μετά την ειδοποίηση, ή η επιστροφή του απευθείας μηνύματος ως μη παραδοτέο μετά από δύο (2) προσπάθειες, θα οδηγήσει σε αποκλεισμό. Οι πιθανοί νικητές θα πρέπει να υπογράψουν και να επιστρέψουν, μέσα σε εβδομήντα δύο (72) ώρες από την ημερομηνία της μετάδοσης, μια Ένορκη Βεβαίωση / Δήλωση Παραίτησης και Αποζημίωσης και μια Ανακοίνωση Δημοσιότητας, όπου επιτρέπεται από το νόμο και οποιαδήποτε άλλη τεκμηρίωση απαιτείται από τον Χορηγό ή τον Διαχειριστή (συλλογικά, "Έγγραφα Νικητή"). Εάν τα Έγγραφα Νικητή δεν επιστραφούν στον Χορηγό εντός καθορισμένης χρονικής περιόδου, ο πιθανός νικητής μπορεί να αποκλειστεί. Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν διεκδικηθεί το Μεγάλο Έπαθλο ή αν ένας νικητής αποκλειστεί, το έπαθλο θα απονεμηθεί σε έναν εναλλακτικό νικητή, ο οποίος θα επιλεγεί επίσης τυχαία από όλες τις υπόλοιπες επιλέξιμες καταχωρήσεις συμμετοχών που ελήφθησαν για την αντίστοιχη ομάδα (εάν ο χρόνος το επιτρέπει). Σε περίπτωση διαφωνίας σχετικά με την ταυτότητα οποιουδήποτε συμμετέχοντα, η εγγραφή θεωρείται ότι υποβλήθηκε από το φυσικό πρόσωπο που είναι ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος του λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον οποίο έγινε η υποβολή. Ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος λογαριασμού είναι το φυσικό πρόσωπο στο οποίο έχει εκχωρηθεί η σχετική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον πάροχο πρόσβασης στο Διαδίκτυο, τον πάροχο υπηρεσιών ή άλλο διαδικτυακό οργανισμό, που είναι υπεύθυνος για την εκχώρηση διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τον τομέα που σχετίζεται με την υποβληθείσα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ενδεχομένως να ζητηθεί από έναν πιθανό νικητή να παράσχει στον Χορηγό αποδείξεις ότι αποτελεί τον εξουσιοδοτημένο κάτοχο λογαριασμού της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζεται με τη νικητήρια καταχώρηση συμμετοχής. 

    8. Έπαθλα, Κατά προσέγγιση Λιανική Αξία (“ARV”):

    Έπαθλο ημιτελικού νικητή – τέσσερις (4) νικητές: Κάθε ημιτελικός νικητής θα λάβει ένα πακέτο φιλάθλων του Europa League UEFA που αποτελείται από αντικείμενα όπως δύο εισιτήρια για έναν αγώνα στο στάδιο των ομίλων για το UEFA Europa League 2020/21 (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα), ένα κουπόνι του διαδικτυακού καταστήματος της UEFA (550 €), ένα πιστό αντίγραφο της μπάλας, ένα κύπελλο και έναν κρίκο για κλειδιά (ο Χορηγός θα έχει την διακριτική ευχέρεια να καθορίσει τα ακριβή αντικείμενα). Η κατά προσέγγιση λιανική αξία κάθε ημιτελικού επάθλου είναι 650,00 €.

    Μεγάλο έπαθλο - δύο (2) νικητές - οι ημιτελικοί νικητές των οποίων οι ομάδες (που υποδηλώνονται από το Team Hashtag που χρησιμοποιήθηκε στην Συμμετοχή τους) προχωρούν στον τελικό του Τουρνουά: Κάθε νικητής του μεγάλου επάθλου λαμβάνει 15-45 λεπτά διαδραστικής ζωντανής εμπειρίας με έναν θρύλο ποδοσφαίρου (βάσει της διαθεσιμότητας και των περιορισμών, όπως συζητείται παρακάτω).

    ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΑΘΛΩΝ: €2,600.00

    ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΑΘΛΟ: Η διαδραστική ζωντανή εμπειρία με τον ποδοσφαιρικό θρύλο (το ακριβές άτομο θα καθοριστεί από τον Χορηγό κατά τη διακριτική του ευχέρεια) αποτελείται από μια συνομιλία με τον θρύλο του ποδοσφαίρου που θα πραγματοποιηθεί μέσω του Instagram στο επιλεγμένο κανάλι του Χορηγού στις 21 Αυγούστου 2020· Η ώρα της διαδραστικής ζωντανής εμπειρίας θα είναι επίσης της αποκλειστικής επιλογής του Χορηγού. Εάν ο νικητής του μεγάλου επάθλου δεν είναι διαθέσιμος σε αυτήν την ημερομηνία / ώρα για οποιονδήποτε λόγο, το στοιχείο της διαδραστικής ζωντανής εμπειρίας θα χαθεί ως μεγάλο έπαθλο και η ευθύνη του Χορηγού και η διαχείριση και εκπροσώπηση του θρύλου του ποδοσφαίρου (καθώς και του Διαχειριστή) θα αποτελείται αποκλειστικά από το ημιτελικό έπαθλο. Η διαδραστική ζωντανή εμπειρία έχει προγραμματιστεί να διαρκέσει τουλάχιστον 15 λεπτά αλλά όχι περισσότερο από 45 λεπτά· ωστόσο, εάν η διάρκεια της διαδραστικής ζωντανής εμπειρίας είναι μικρότερη από 15 λεπτά (ή περισσότερο από 45 λεπτά), ο Χορηγός, η διαχείριση και η εκπροσώπηση του θρύλου του ποδοσφαίρου (καθώς και ο Διαχειριστής) δεν θα φέρουν καμία ευθύνη. Η διαδραστική ζωντανή εμπειρία θα είναι δημόσια για όλους να την παρακολουθήσουν μέσω Instagram και μπορεί να περιλαμβάνει περισσότερους από έναν νικητές του μεγάλου επάθλου. Ο Χορηγός ή / και οι εκπρόσωποί του (συμπεριλαμβανομένης, χωρίς περιορισμό, της διαχείρισης και της εκπροσώπησης του θρύλου του ποδοσφαίρου) ενδέχεται να καταγράψουν την διαδραστική ζωντανή εμπειρία για πιθανούς διαφημιστικούς / εμπορικούς / προωθητικούς σκοπούς για χρήση σε όλο τον κόσμο και σε όλα τα μέσα, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά των διαδικτυακών μέσων καθώς και της γραμμικής και μη γραμμικής τηλεόρασης. Στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο, ο νικητής του μεγάλου επάθλου παρέχει στον Χορηγό και στους εκπροσώπους του οποιοδήποτε ή και όλα τα πνευματικά δικαιώματα, εμπορικά σήματα, δικαιώματα απορρήτου, την δημοσιότητα ή άλλη πνευματική ιδιοκτησία ή άλλα νομικά ή ηθικά δικαιώματα στην διαδραστική ζωντανή εμπειρία, χωρίς περαιτέρω συγκατάθεση ή οποιουδήποτε είδους αποζημίωση και δεν θα επιβάλει διαφορετικά τα δικαιώματα αυτά στον Χορηγό. Ο νικητής του μεγάλου επάθλου συμφωνεί μετά από αίτημα του Χορηγού ή / και των εκπροσώπων του και χωρίς καμία αποζημίωση οποιουδήποτε είδους, να εκτελέσει τυχόν πρόσθετα έγγραφα, ώστε να πραγματοποιήσει, να καταγράψει ή να τελειοποιήσει την παραχώρηση δικαιωμάτων που απαιτείται για την επίτευξη του προαναφερθέντος σκοπού. Ο νικητής του μεγάλου επάθλου πρέπει να συμμετέχει στη διαδραστική ζωντανή εμπειρία μόνος του χωρίς τρίτους καλεσμένους. Η διαδραστική ζωντανή εμπειρία θα πραγματοποιηθεί στα Αγγλικά και ως εκ τούτου ο νικητής του βραβείου πρέπει να μιλά άπταιστα Αγγλικά. Ο νικητής του μεγάλου επάθλου πρέπει να φοράει μη επώνυμα ρούχα κατά τη διάρκεια της διαδραστικής ζωντανής εμπειρίας, ώστε να εγκριθεί από τον Χορηγό ή / και τον Διαχειριστή πριν από την εκδήλωση και δεν πρέπει να περιλαμβάνονται μάρκες ή σήματα τρίτων σε κοινή θέα (π.χ. στο παρασκήνιο) κατά τη διάρκεια της διαδραστικής ζωντανής εμπειρίας. Ο νικητής του μεγάλου επάθλου συμφωνεί επίσης να ενεργήσει με κατάλληλη συμπεριφορά και με σεβασμό προς τον θρύλο του ποδοσφαίρου τρόπο, κατά τη διάρκεια, αλλά και σε συνδυασμό με τη διαδραστική ζωντανή εμπειρία. Η αποτυχία να το πράξει (όπως καθορίζεται από τον Χορηγό ή / και τη διαχείριση και εκπροσώπηση του θρύλου του ποδοσφαίρου κατά την εύλογη κρίση τους) θα έχει ως αποτέλεσμα τον άμεσο τερματισμό της διαδραστικής ζωντανής εμπειρίας και, εάν αποφασιστεί από τον Χορηγό κατά την εύλογη διακριτική του ευχέρεια ότι έχει υπερβεί υπέρ του δέοντος τα εσκαμμένα, την παρακράτηση του ημιτελικού επάθλου ή την υποχρεωτική επιστροφή του (ή της αξίας του), ανάλογα με την περίπτωση. Σε όλες τις περιπτώσεις όπου η διαδραστική ζωντανή εμπειρία τερματίζεται έτσι, ο Χορηγός και η διαχείριση και εκπροσώπηση του θρύλου του ποδοσφαίρου (καθώς και ο Διαχειριστής) δεν φέρουν καμία ευθύνη έναντι του νικητή του επάθλου βάσει νομικής θεωρίας. Ο νικητής του μεγάλου επάθλου συμφωνεί επιπλέον να μην καταγράψει την διαδραστική ζωντανή εμπειρία, παρά μόνο να κάνει ένα (1) ίδιο αντίγραφο ως αναμνηστικό για τα δικά του προσωπικά αρχεία με την επισήμανση ότι τέτοιο αντίγραφο δεν μπορεί να αναρτηθεί στα κοινωνικά μέσα ή άλλως να δημοσιευθεί από το νικητή του μεγάλου επάθλου.

    Όριο ενός (1) Επάθλου ανά άτομο / οικογένεια / νοικοκυριό. Όλοι οι ομοσπονδιακοί, πολιτειακοί, τοπικοί και άλλοι φόροι αποτελούν αποκλειστική ευθύνη κάθε νικητή. Ο νικητής είναι επίσης υπεύθυνος για τυχόν μη καθορισμένα κόστη και έξοδα σε συνδυασμό με την αποδοχή και χρήση του επάθλου.

    Οι κατά προσέγγιση λιανικές αξίες των επάθλων δεν αντικατοπτρίζουν την αξία επαναπώλησης των αντικειμένων με αυτόγραφο. Τα αντικείμενα που αποτελούν αυτόγραφα μπορεί να συνοδεύονται από πιστοποιητικό γνησιότητας κατά την αποκλειστική κρίση του Χορηγού· και, εάν συνοδεύονται, το περιεχόμενο και η μορφή αυτού του πιστοποιητικού γνησιότητας καθορίζονται αποκλειστικά από τον Χορηγό. Τα έπαθλα δεν εξαργυρώνονται με μετρητά, ούτε μεταβιβάζονται. Δεν επιτρέπονται αντικαταστάσεις, εκτός αν ορίζεται στους παρόντες Όρους και κατά την αποκλειστική κρίση του Χορηγού, θα παρέχεται ένα βραβείο συγκρίσιμης ή ίσης αξίας. [Παρά τα προαναφερθέντα, δεν υπάρχει δυνατότητα αντικατάστασης επάθλων εάν το στοιχείο του μεγάλου επάθλου, της διαδραστικής ζωντανής εμπειρίας, δεν είναι διαθέσιμο για οποιονδήποτε λόγο που δεν αποδίδεται στον Χορηγό και στους συνεργάτες του (συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, του Διαχειριστή και της Minute Media), όπως συζητήθηκε ανωτέρω]. Οποιεσδήποτε εικόνες επάθλων στην διαφήμιση έχουν αποκλειστικά ενδεικτικό χαρακτήρα και τα πραγματικά αντικείμενα που απονέμονται ως έπαθλα ενδέχεται να διαφέρουν από αυτές τις εικόνες για διάφορους λόγους, συμπεριλαμβανομένης της συμμόρφωσης με τα πρότυπα ασφαλείας του κατασκευαστή· και ο Χορηγός και ο Διαχειριστής αποποιούνται κάθε τυχόν ευθύνη σχετικά με αυτές. Το έπαθλο θα αποσταλεί μόνο σε διεύθυνση στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Ισπανία, στη Γερμανία, στην Δανία, στην Ουκρανία, στην Αυστρία ή στην Ελλάδα.

    9. Περιορισμοί της Ευθύνης: Ο Χορηγός και οι συνεργάτες του (συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, του Διαχειριστή και της Minute Media) δεν ευθύνονται για αποτυχημένες, μερικές ή αλλοιωμένες μεταδόσεις υπολογιστών ή για οποιουδήποτε είδους τεχνικές βλάβες, συμπεριλαμβανομένων χωρίς περιορισμό των ανθρώπινων, τυπογραφικών, εκτυπωτικών ή ηλεκτρονικών δυσλειτουργιών, καθώς και για τυχόν ζημία που προκαλείται από ή σχετίζεται με οποιοδήποτε περιεχόμενο με δυνατότητα λήψης ή για ζημία οποιουδήποτε δικτύου, hardware ή λογισμικού όπου τέτοια ζητήματα είναι πέραν του εύλογου ελέγχου τους. Εάν για οποιονδήποτε λόγο η Προωθητική Ενέργεια (ολικά ή εν μέρει) δεν μπορεί να τρέξει όπως είχε προγραμματιστεί, συμπεριλαμβανομένου λόγω της μόλυνσης από ιούς υπολογιστών, σφαλμάτων, παραβιάσεων, μη εξουσιοδοτημένης παρέμβασης, απάτης ή τεχνικών αστοχιών, για κάθε έναν από αυτούς τους λόγους πέρα από τον εύλογο έλεγχο του Χορηγού, που καταστρέφουν ή επηρεάζουν την διαχείριση, την ασφάλεια, την δικαιοσύνη, την ακεραιότητα ή την πρέπουσα διεξαγωγή της Προωθητικής Ενέργειας, ο Χορηγός διατηρεί το δικαίωμα, κατά την εύλογη διακριτική του ευχέρεια, να ακυρώσει, να τερματίσει, να τροποποιήσει ή να αναστείλει την Προωθητική Ενέργεια (εν όλω ή εν μέρει) ή / και να αποκλείσει οποιοδήποτε άτομο που παραβιάζει (ή προσπαθεί να παραβιάσει) τη διαδικασία / λειτουργία της καταχώρησης εισόδου στην Προωθητική Ενέργεια (ή οποιουδήποτε μέρους τους). Σε αυτήν την περίπτωση, ο Χορηγός θα διεξάγει την Προωθητική Ενέργεια και θα διαθέσει τα έπαθλα με τρόπο δίκαιο, κατάλληλο και σύμφωνο με το πνεύμα αυτών των Όρων, όπως καθορίζονται από τον Χορηγό κατά την εύλογη κρίση του. Δήλωση ακύρωσης / τερματισμού / τροποποίησης / αναστολής της Προωθητικής Ενέργειας θα αναρτηθεί στη σελίδα 90min του Instagram. Δεν αναλαμβάνεται καμία ευθύνη για τυχόν λάθος, παράλειψη, διακοπή, διαγραφή, ελάττωμα, καθυστέρηση στη λειτουργία ή μετάδοση, για τυχόν αστοχία της γραμμής επικοινωνιών, κλοπή ή καταστροφή ή μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή τροποποίηση καταχωρήσεων συμμετοχών· ή για τυχόν προβλήματα ή τεχνικές δυσλειτουργίες οποιουδήποτε τηλεφωνικού δικτύου ή γραμμών, ηλεκτρονικών συστημάτων υπολογιστών, διακομιστών ή παρόχων, εξοπλισμού υπολογιστών, λογισμικού, αποτυχίας λήψης οποιουδήποτε ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ηλεκτρονικής καταχώρησης συμμετοχής λόγω τεχνικών προβλημάτων ή κυκλοφοριακής συμφόρησης στο Διαδίκτυο ή σε οποιονδήποτε ιστότοπο ή οποιονδήποτε συνδυασμό αυτών, συμπεριλαμβανομένου τυχόν τραυματισμού ή ζημίας σε υπολογιστή ή κινητή συσκευή του Συμμετέχοντα ή οποιουδήποτε άλλου προσώπου (ή δεδομένα / πληροφορίες που είναι αποθηκευμένα σε αυτό) που σχετίζονται με ή προκύπτουν από τη συμμετοχή ή τη λήψη τυχόν υλικού από αυτήν την Προωθητική Ενέργεια.

    10. Πρόσθετοι Όροι Συμμετοχής: Οι Συμμετέχοντες συμφωνούν να δεσμεύονται και να συμμορφώνονται με αυτούς τους Όρους και τις αποφάσεις του Χορηγού και του Διαχειριστή, οι οποίες θα είναι τελικές και δεσμευτικές από κάθε άποψη. Οι Συμμετέχοντες συμφωνούν στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο (εξαιρουμένης μόνο της αμέλειας ή / και άλλων δικαιωμάτων / συμφερόντων από τα οποία δεν μπορούν να παραιτηθούν νόμιμα σύμφωνα με το δίκαιο μιας συγκεκριμένης δικαιοδοσίας), να μην έχουν καμία ευθύνη ο Χορηγός, Διαχειριστής, η Media Minute, το Twitter Inc., το Instagram LLC, το Facebook Inc. και καθεμία από τις αντίστοιχες μητρικές, θυγατρικές, συνδεδεμένες και διαδοχικές τους εταιρείες, τα διαφημιστικά και προωθητικά γραφεία, οι εργολάβους και προμηθευτές των επάθλων, καθώς και καθένας από τους αντίστοιχους υπαλλήλους, διευθυντές, συνεργάτες, εκπρόσωποι και υπάλληλοι, καθώς και κάθε ένας από τους αντίστοιχους αντιπροσώπους και εκπροσώπους τους (συλλογικά, τα "Συμμετέχοντα Μέρη"), από οποιαδήποτε τυχόν ενέργεια, αξίωση, τραυματισμό, απώλεια ή ζημιά σε άτομο/α ή περιουσία, που προκύπτουν με οποιονδήποτε τρόπο, άμεσα ή έμμεσα, από τη συμμετοχή σε αυτήν την Προωθητική Ενέργεια και / ή την αποδοχή, κατοχή, παραλαβή ή χρήση / κατάχρηση οποιουδήποτε επάθλου, εκτός από το ότι η παραίτηση δεν εμποδίζει τον συμμετέχοντα από το να εγείρει αξιώσεις από τις οποίες δεν μπορεί να παραιτηθεί σύμφωνα με το ισχύον τοπικό δίκαιο στη δικαιοδοσία του συμμετέχοντα, όπως αξιώσεις σχετικά με απώλεια ζωής, σωματική βλάβη ή αξιώσεις που σχετίζονται με παραβίαση ενός βασικού, θεμελιώδους καθήκοντος βάσει της σχετικής νομικής σχέσης. Χωρίς περιορισμό στην παραπάνω Ενότητα 8, οι συμμετέχοντες εξουσιοδοτούν επίσης τον Χορηγό και τους εκπροσώπους του να χρησιμοποιούν το όνομα, την εικόνα, τη φωνή, την ομοιότητα, τη φωτογραφία, τις πληροφορίες για τα έπαθλα, τα βιογραφικά δεδομένα και την πόλη / πολιτεία / επαρχία / επικράτεια ή / και τη χώρα διαμονής του συμμετέχοντα, στον προγραμματισμό, την διαφήμιση, το εμπόριο ή / και στο διαφημιστικό υλικό ή σε λίστα νικητών (εάν υπάρχει), χωρίς αποζημίωση ή ειδοποίηση, στο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο. Ο Χορηγός δεν υποχρεούται να χρησιμοποιήσει κάποια από τις προαναφερθείσες πληροφορίες ή υλικό, αλλά μπορεί να το πράξει και ενδέχεται να επεξεργαστεί τέτοιες πληροφορίες ή υλικό, κατά την αποκλειστική κρίση του, χωρίς υποχρέωση ή αποζημίωση.

    Οι συμμετέχοντες επιπλέον συμφωνούν να μην βλάψουν ή προκαλέσουν διακοπή της Προωθητικής Ενέργειας εν γνώσει τους και / ή να εμποδίσουν άλλους να συμμετάσχουν στην Προωθητική Ενέργεια. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΖΗΜΙΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Ή ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Ή ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ, ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ Ή ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ. ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ Ή ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΧΟΡΗΓΟ, ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ.

    Όταν καθίσταται απαραίτητο ως αποτέλεσμα πολέμου, τρομοκρατίας, καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, πανδημίας, καταστροφής ή άλλων λόγων πέραν του εύλογου ελέγχου του Χορηγού ή / και του τρίτου προμηθευτή/ών, ο Χορηγός διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει, τερματίσει, τροποποιήσει ή να αναστείλει την Προωθητική Ενέργεια ή να αναστείλει ή τροποποιήσει όλα ή μέρος των επάθλων.

    ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ, ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ Ή ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ, Ή ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ Ή ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΥΠΕΡ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΙΩΠΗΡΗ ΑΙΡΕΣΗ Ή ΕΓΓΥΗΣΗ, Ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΡΟΥΣ   Ή ΘΑ ΚΑΘΙΣΤΟΥΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΑΥΤΩΝ ΑΚΥΡΟ («ΜΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ»). ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΥΧΟΝ ΜΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ / ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΓΓΥΗΣΗ (ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΤΥΧΟΝ ΜΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ), Ο ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΡΗΤΑ Ή ΣΙΩΠΗΡΑ, ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ Ή ΣΤΟ ΝΟΜΟ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΠΑΘΛΟΥ (Ή ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΠΑΘΛΟΥ), ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ (ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΕΣ), ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ, ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΚΟΤΗΤΑΣ Ή ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ.

    11. Διαφορές: Εκτός από όταν απαγορεύεται και στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από το εφαρμοστέο δίκαιο, ο συμμετέχων (συμπεριλαμβανομένων των νικητών) συμφωνεί ότι: (1) οποιαδήποτε, αλλά και όλες οι διαφορές, αξιώσεις και διαφωνίες που προκύπτουν από ή συνδέονται με αυτήν την Προωθητική Ενέργεια ή οποιοδήποτε έπαθλο απονεμηθεί, θα επιλυθεί μεμονωμένα, χωρίς προσφυγή σε οποιαδήποτε μορφή συλλογικών αγωγών, και αποκλειστικά από το Περιφερειακό Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών για την Κεντρική Περιφέρεια της Καλιφόρνια ή από το αρμόδιο Πρωτοδικείο της Πολιτείας της Καλιφόρνια των ΗΠΑ, με τον συμμετέχοντα να παραιτείται ρητά από οποιοδήποτε δικαίωμα forum non conveniens, αλλαγής έδρας δικαστηρίου (change of venue) ή αντίστοιχων δικαιωμάτων.. (2) οποιαδήποτε, αλλά και όλες οι αξιώσεις, αποφάσεις και έπαθλα, περιορίζονται στα πραγματικά έξοδα που έχουν προκύψει, συμπεριλαμβανομένων των δαπανών που σχετίζονται με τη συμμετοχή σε αυτήν την Προωθητική Ενέργεια, αλλά σε καμία περίπτωση δεν περιλαμβάνονται οι αμοιβές δικηγόρων· εκτός εάν απαιτείται από το νόμο η βοήθεια δικηγόρου και (3) σε καμία περίπτωση δεν θα επιτραπεί στον συμμετέχοντα να λάβει βραβεία και, ο διαγωνιζόμενος παραιτείται από όλα τα δικαιώματα αξίωσης, έμμεσης, τιμωρητικής (punitive), παρεπόμενης και επακόλουθης ζημίας και οποιωνδήποτε άλλων ζημιών, εκτός από τα πραγματικά έξοδα, καθώς και οποιοδήποτε, αλλά και όλα τα δικαιώματα πολλαπλασιασμού ή με άλλον τρόπο αύξησης των ζημιών. Όλα τα ζητήματα που αφορούν την κατασκευή, την εγκυρότητα, την ερμηνεία και την εκτελεστότητα αυτών των Όρων, ή τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του συμμετέχοντα και του Χορηγού σε σχέση με την Προωθητική Ενέργεια, θα διέπονται και θα ερμηνεύονται σύμφωνα με τους νόμους της Πολιτείας της Καλιφόρνια των Η.Π.Α., χωρίς να τεθεί σε ισχύ οποιαδήποτε επιλογή νόμου ή κανόνες σύγκρουσης νόμων (είτε της Πολιτείας της Καλιφόρνια των ΗΠΑ ή οποιασδήποτε άλλης δικαιοδοσίας), οι οποίοι θα προκαλούσαν την εφαρμογή των νόμων οποιασδήποτε άλλης δικαιοδοσίας εκτός από την Πολιτεία της Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

    12. Γλωσσικές αποκλίσεις / Αυτοτέλεια όρων: Σε περίπτωση που υπάρχει απόκλιση μεταξύ της έκδοσης στην Αγγλική γλώσσα αυτών των Όρων και της έκδοσης των Όρων όπως μεταφράζεται σε άλλη γλώσσα, η αγγλική έκδοση θα υπερισχύει και θα δεσμεύει από κάθε άποψη. Εάν ένα δικαστήριο αρμόδιας δικαιοδοσίας κρίνει ότι οποιαδήποτε διάταξη αυτών των Όρων παραβιάζει το νόμο ή δεν είναι εφαρμόσιμη, αυτή η διάταξη θα αντικατασταθεί από μια αναπληρωματική διάταξη που είναι νόμιμη και εκτελεστή και πλησιάζει περισσότερο στην αρχική πρόθεση του Χορηγού. Η παρανομία / ανεκτελεστότητα μιας δεδομένης διάταξης δεν θα επηρεάσει τη νομιμότητα ή εκτελεστότητα του υπολοίπου αυτών των Όρων ή της ίδιας της Προωθητικής Ενέργειας.

    13. Λίστα Νικητών: Τα επώνυμα, οι περιφέρειες / νομοί και χώρες των νικητών των επάθλων θα διατίθενται κατόπιν αιτήματος, εκτός εάν ο νικητής του επάθλου αντιταχθεί σε αυτό. Για να ζητήσετε τα ονόματα, τις περιφέρειες / νομούς και τις χώρες των νικητών των επάθλων, αποστείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση winnerslist@csm.com με θέμα "The Kia UEL Final Digital 2020 Winners", αναγραμμένο στη γραμμή θέματος, το αργότερο έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2020. Για να αντιταχθείτε στην διάθεση με αυτόν τον τρόπο του επωνύμου σας, της περιφέρειας / νομού και της χώρας σας, σε περίπτωση που είστε νικητής επάθλου, παρακαλείσθε να ενημερώσετε τον Διαχειριστή αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση sweeps@csm.com πριν αποδεχτείτε οποιοδήποτε έπαθλο. Σε τέτοιες περιπτώσεις, αυτές οι λεπτομέρειες ενδέχεται να εξακολουθούν να παρέχονται στην Αρχή Προτύπων Διαφήμισης του Ηνωμένου Βασιλείου ή σε άλλες σχετικές ρυθμιστικές αρχές κατόπιν αιτήματος.

    Αυτή η Προωθητική Ενέργεια δεν χρηματοδοτείται, υποστηρίζεται ή διαχειρίζεται με κανέναν τρόπο από ή συνδέεται με το Twitter, το Instagram ή / και το Facebook.